torsdag 27. januar 2022Burgundslipp: – 2019-årgangen innfrir virkeligMaster of Wine Arne Ronolds beste tips til mandagens Burgundslipp
torsdag 20. januar 2022– For å bli god med vin må du drikke mye dårlig vinPontus Dahlström deler sine to beste Burgund-tips som (foreløpig) går under radaren
torsdag 13. januar 2022Den beste vinen til hummer2015-årgangen fra Guy Bocard imponerer på kvalitet og pris
torsdag 11. februar 2021Et strålende hvitvinskjøp fra BurgundEn forsmak av det store Burgundslippet i 2021
torsdag 4. februar 2021Beste vin fra Burgund under 600 kronerUkens gjest Stig A. Rognstad trekker frem sine beste anbefalinger fra Meursault og Gevrey Chambertin
torsdag 22. oktober 2020– Har lært meg å regne nedgangLars Amundsen, mannen bak pengemaskinen Solsiden restaurant, melder om kraftig nedgang både på topp- og bunnlinjen. Men til tross for corona ender resultatet for 2020-sesongen på 2,5 millioner kroner.