Kjøp
Lister
Norges 400 rikeste
Norges 100 mektigste kvinner
40 under 40
Norges 500 største bedrifter
Bærekraft på børs
Vin
Reise
KapiTalt
Lister
Norges 400 rikeste
Norges 100 mektigste kvinner
40 under 40
Norges 500 største bedrifter
Bærekraft på børs
Norges 400 rikeste
Norges 100 mektigste kvinner
40 under 40
Norges 500 største bedrifter
Bærekraft på børs
Vin
Reise
KapiTalt
Reportasjer
Leder og kommentar
Eiendom
Anbefalt
Livsstil
Næringsliv
Leder og kommentar
Eiendom
Anbefalt
Livsstil
Næringsliv
Inside
Eiendom
Finans
Jus
Livsstil
Næringsliv
Skatt
Eiendom
Finans
Jus
Livsstil
Næringsliv
Skatt
Investor
Analytikerkræsjet
Fond
Gjestekommentar
Investeringsanbefalinger
Investornytt
Kapital-porteføljen
Macro
Teknisk analyse
Analytikerkræsjet
Fond
Gjestekommentar
Investeringsanbefalinger
Investornytt
Kapital-porteføljen
Macro
Teknisk analyse
Karriere
Jobb
Ledelse
Utdannelse
Jobb
Ledelse
Utdannelse
Portrett
Tech
Reportasjer
Leder og kommentar
Eiendom
Anbefalt
Livsstil
Næringsliv
Inside
Eiendom
Finans
Jus
Næringsliv
Skatt
Investor
Analytikerkræsjet
Fond
Gjestekommentar
Investeringsanbefalinger
Investornytt
Kapital-porteføljen
Macro
Teknisk analyse
Karriere
Jobb
Ledelse
Utdannelse
Portrett
Tech
Tre brødre, tre stjerner, tre nye prosjekter
Ti storbyferier på 1. klasse
Den ultimate bucket-listen
Omsetningen ned 35 prosent uten alkoholservering
I begynnelsen av november skrev Kapital.no at suksessrestauranten Geita holder åpent med “hvite uker” som følge av skjenkeforbudet. Hvordan har det egentlig gått?
Suksessrestauranten Geita holder åpent med “hvite uker”
– Vi kjører nesten som før med “hvite uker” i første omgang frem til 1. desember, sier medeier Morten Sæther i snakkisrestauranten Geita.
Stjernearkitekt i Sveaas’ skoger
Christen Sveaas punger ut 120 millioner kroner for et spektakulært museumsbygg på Kistefos, tegnet av den prisbelønte, danskearkitekten Bjarke Ingels. Etter planen skal bygget stå ferdig i 2019.
Droppet USA-tilbud og satser i Oslo
Oslo-kokken Axel Nordahl fikk tilbud om å jobbe for grunnleggeren av Michelin-restauranten Grace i Chicago, men satser isteden på en folkelig, såkalt fine dining-restaurant ved St. Hanshaugen i Oslo.