Handelsbankens nye sjeføkonom i Norge, Marius Gonsholt Hov, sverger til New York når han skal plukke ut sitt absolutte favorittreisemål. Mens en kronglete hjemreise fra New Zealand gir langt fra like gode assosiasjoner.
Galleriet til Peder Lund på Tjuvholmen holder for tiden en utstilling med den tyske fotokunstneren Wolfgang Tillmans. I siste episode av Kunstpraten forteller Peder Lund om utstillingen.
Techgründer og milliardær Are Traasdahl sier han kan se hvilken vei en bransje går. Nå mener han at mat-techselskapet Crisp skal bli ti til hundre ganger så stort som Tapad, selskapet han solgte for 3,1 milliarder kroner.
Avdøde Hans Rasmus Astrup var rå til å plukke kunst, og bygget opp en samling i verdensklasse. Kapital har sett nærmere på hvem som skal føre arven videre, og hva Astrup Fearnley Museet investerer i nå.
I New York finner man noe for enhver. Man bør sette av mye tid til matopplevelser i byen, konkluderer Wall Street-analytikeren Vaishali Lara Kathuria etter snart syv år som “New Yorker”.
Kokkenestor i Norge, Bent Stiansen, savner maten til Filippo Masini i Greve i Chianti. Tom Victor Gausdal lengter etter å dra på besøk til street food-markeder i Asia. Mens Reneé Fagerhøi drømmer om å dra tilbake til den kulinariske smeltedigelen Los Angeles.