Swanstrøms arvestrid er avgjort

Synnøve Finden-gründer Dag Swanstrøms kone, Anne Karine Swanstrøm, har lenge ligget i en bitter arvestrid, mens kreditorer har ventet på utfallet. Borgarting lagmannsrett ga henne til slutt delvis rett.

Bitter rettsstrid:  Fra venstre: Dag Swanstrøm, Cecilia Orheim fra Advokatfirmaet Schjødt og Anne Karine Swanstrøm.  Foto: Eivind Yggeseth
Eiendom

Dag Swanstrøms kone ble i fjor begjært personlig konkurs av ekteparets tidligere forretningspartnere. Kravet deres har vært på ca. 600.000 kroner. Anne Karine Swanstrøm hevdet i retten at vilkårene for konkurs ikke var til stede all den tid hun venter på oppgjøret i foreldrenes dødsbo. Striden om dødsboet gikk til Borgarting lagmannsrett, som nå har avgjort at Swanstrøm arver foreldrenes leilighet til en verdi av mellom 10 og 14 millioner kroner. 

Inside
Eiendom