<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
+ mer
Ole Martin Alfsen starter vinselskap Foto: Svein Lindin

Ole Martin Alfsen danner nytt vinselskap

Ole Martin Alfsen og Vinestor etablerer samarbeid om nytt felles vinselskap

I en pressemelding forteller Ole Martin Alfsen at målet for det nye selskapet er å videreføre dagens portefølje av OMA-viner, samt utvikle en bredere portefølje av produkter under merkenavnet OMA. Nå kommer både portvin og armagnac inn i porteføljen til den kjente tv-personligheten

En av Norges mest profilerte kokker forlater Gaia Wine & Spirits

Ole Martin Alfsen Foto: Foto: Sigurd Fandango

Det er spennende med de store mulighetene til å tenke bredere og lage godsaker også fra andre deler av vinverden.
Ole Martin Alfsen

De siste 20 årene har Ole Martin Alfsen fokusert på mat og vin. Som utdannet kokk og vinkelner har Ole Martin utdannet vinkelnere ved Gastronomisk Institutt (senere Kulinarisk Akademi), hatt ansvar for Vinmonopolets interne mat- og vinutdannelse, samt blitt kjent for det norske folk gjennom TV-seriene «4-stjerners middag» og nå nylig «Ole Martins kjøkken». Siden 2013 har den populære og faglig respekterte Ole Martin lansert en rekke viner i det norske markedet under merkenavnet OMA, så langt hovedsakelig viner fra Italia. 

En av Norges toneangivende importører forsetter samarbeidet

Vinestor eies av Møller/Schage Førde-familien og har gjennom sitt eierskap av kvalitetsimportører som bl.a. Vinarius, Vinum, Plus Vini, Divini, Servco og B&R Wine i nærmere 25 år bygget opp en betydelig portefølje av viner for det norske markedet. Sammen satser Ole Martin og Vinestor nå med mål om å lansere interessante OMA-viner også fra vinverdenen ut over Italia, samt andre spennende produkter.

Ole Martin har en tilnærming til hvordan han ønsker å lage viner som passer veldig godt til vår kvalitetsprofil og vi gleder oss til å utvikle dette samarbeidet, .
Audun Stensvold, adm. dir. i Vinesto

Vinestor  har som mål å vokse i det norske markedet og ser et stort potensial i dette samarbeidet. Ole Martin er ikke en som setter navnet sitt på en vin uten å ha vært med fra A til Å i prosessen og folk vet at de får høy kvalitet når de kjøper en OMA-vin. I tillegg deler han våre verdier og med et slikt utgangspunkt ser vi mange gode muligheter fremover, avslutter Stensvold.

Nye muligheter 

Sammen med Vinestor får jeg nå muligheten til å presentere en mye bredere portefølje. Jeg har hatt en god reise med mine tidligere norske partnere Gaia Wine & Spirits og takker dem for følget, men nå er det tid for fornyelse. Vi starter arbeidet umiddelbart og allerede i november presenterer jeg de to første resultatene av det nye samarbeidet; en portvin fra Quinta do Noval og en Armagnac fra Francis Darroze, avslutter Alfsen.

Vin