<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-NT7T3W7" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Høstens beste viner :  Digitalt vinkurs

På vinkurset om høstens rødviner trakk vi frem fire favoritter som passer utmerket til årstiden. Vinkurset omhandlet rødviner fra Spania, Italia, Libanon og Frankrike. Se opptaket sammen med dine venner. Følg med på det digitalte vinkurset som tar dere på en smaksreise gjennom druene, vinkulturen og menneskene bak vinene.

Høstens Vinkurs - Digitalt vinkurs med Svein Lindin
Vin

Vinkurset vil omhandle rødviner fra Spania, Italia, Libanon og Frankrike. Inviter dine venner på et digitalt vinkurs som tar dere på en smaksreise gjennom druene, vinkulturen og menneskene bak vinene.

Det er også mulig å legge ut ting i vår vingruppe KapitalVin - del dine vinopplevelser.
Og har du ikke spørsmål så er det alltid hyggelig med kommentarer og innspill på sendingen, hvem dere er som ser sendingen sammen, og hvor dere ser den fra.

Slik forbereder du deg:

Dekk bordet med 4 vinglass pr person. Selv liker jeg å nummerere glassene så jeg alltid har oversikt over hvilken vin som er i hvilket glass. Dette kan du gjøre med en tusj som kan vaskes av, eller skriv ned nummer på en papirlapp du legger under hvert glass.

Sett gjerne vinene i kjøleskapet en time før og ta dem ut en 15 minutt før du skal starte sendingen

Alle viner Foto: Svein Lindin

Har du en smart TV eller Chromecast? Da kan du koble opp sendingen på din TV.

Vinene vi skal smake:
1. Ioppa Colline Novaresi Nebbiolo 2019 kr 159.- varenr 3665001
2. Ch. Rioublanc 2014 kr 175.- varenr 7771201
3. Torres Purgatori 2016 kr 289.- varenr 5489801
4. Dom. des Tourelles Marquis des Beys 2014 kr 360.- varenr. 8302001