+ mer
Ukens vintips: Varenr: 11225802 Crux Chablis 2018 Foto: Svein Lindin

Ukens vintips: En liten Chablis skader ikke

Liten av størrelse, god på kvalitet til hundrelappen

Et klassisk vinområde i verden er Chablis i Frankrike. For oss nordmenn har Chablis vært en stamgjest på det norske spisebordet siden begynnelsen av-2000 tallet. Ikke uten grunn. Den høye kvaliteten med de særegne, konsentrerte smakene, kombinert med matvennlige vinstil, har gitt blide tilhengere.

Chablis er uten tvil en vin som nytes best med sjømat, spesielt østers, sjøkreps, kongekrabbe eller hummer. Til hvit fisk som kveite, breiflabb og piggvar med smørsauser er vinene midt i blinken om du velger en litt høyere kvalitet. Til hverdag er denne vinen en liten skatt, bokstavelig talt.  


Varenr: 11225802
Crux Chablis 2018
 Lys grønngul farge. Fruktig aromabilde med eple, sitrus og florale toner på smak og duft. Enkel Chablis med fin syre og mineraler i ettersmaken.
Pris: 99,90 kr
(basis) Poeng:
87 Importør:
Heyday Wines

Ukens vintips: Varenr: 11225802 Crux Chablis 2018 Foto: Svein Lindin

Vin