+ mer
Varenr: 11850201 Ch. de Nalys Chateauneuf-du-Pape Blanc 2018 Foto: Svein Lindin

En sjelden sjanse fra Châteauneuf-du-Pape

Prisen er høy, men dette er en sjelden vinperle som vanligvis ikke eksporteres ut av Frankrike.

For de fleste betyr Châteauneuf-du-Pape i den sørlige Rhône-dalen rødvin. Hvitvin fra Châteauneuf-du-Pape er en av de sjeldneste og mest prestisjefylte vinene i Frankrike. Under 7 prosent av vinene er hvite, og vanligvis eksporteres ikke vinen ut av Frankrike.

Prisen er høy, men gitt at du vil oppleve en vinperle er den sjeldne hvitvinen fra Châteauneuf-du-Pape et funn. Fra den nyinnkjøpte vingården Chateau de Nalys i Sør Frankrike leverer den toneangivende Guigal en vin som setter smakehjerter i brann. Perfekt til pannestekt hjortekalv med soppsaus av kantarell og potetpuré. Drikk fra store glass og nyt, eller sett i vinkjelleren de neste 20 årene.

Varenr: 11850201 Ch. de Nalys Chateauneuf-du-Pape Blanc 2018 Foto: Svein Lindin

Varenr: 11850201
Ch. de Nalys Châteauneuf-du-Pape Blanc 2018
Middels gulgrønn farge. Konsentrert. Moden gul frukt, fersken og mineraler på duft og smak. Rik, fyldig fedme og voks preger anslaget. Lang ettersmak av gul frukt, mineraler og salthet. Drikk fra store glass. Passer til: Skalldyr, småvilt og fugl.
Pris: 698,– kr (bestilling) Poeng: 93
Importør: Moestue Grape Selections

Vin