Kapital

Vinmesser 2020

Vinmessene til Kapital

 

27. februar 2020 KapitalVin er stolte av å presentere årets mest eksklusive vinmesse i 2020. Fine Wine 2019 ble en ubetinget suksess. Messen foregår i vinkjelleren til Grand Hotel og kun 100 billetter er tilgjengelig. Målet med vinsmakingen er å gi de mest vininteresserte en kveld av de sjeldne. Temaet er fin vin, og vinimportørene som stiller har selv friheten til å velge om de ønsker å presentere champagne, hvitvin eller rødvin. Fellesnevneren for vinene er at de har en utsalgspris på minimum 600 kroner på Vinmonpolet. Grand Café stiller med rikelig med fingermat i vinbaren sin, som utvilsomt er en av Norges flotteste. Billetter kjøpes her  UTSOLGT 

 

8-9 mai 2020 arrangeres første utgave av Hvitvinsfestivalen. En to dagers feiring av livet, hvitvin og musserende, med fantastiske vinopplevelser rundt om i Oslo.

“ToppHvitt” arrangeres for 3. år i 2020, og du som gjest vil kunne smake over 200 eksempler på hvitvin og musserende av høy kvalitet. I 2020 finner du nye vinmakere, nye vinstiler og nye årganger. Vinmakere og -importører står klare til å skjenke deg smaksprøver. Du finner hvitvin og musserende fra hele verden - og kan finne dine favoritter til sommersesongen.

Underveis i messen kan du delta i løpende vinkurs og masterclass (inkludert i billetten!). Et mindre antall billetter inkluderer påfølgende Afterparty på Grand Hotel hvor du kan ta nyte et glass sammen med venner og flere av vinmakerne.  Velkommen til vårens beste vinmesse!

 

Smakeappen

Hvilke viner du kan smake på vinmessene finner du i Smakeappen, Norges egen vin-app (www.smakeappen.no).
I Smakeappen ser du alle vinene, du kan gi de en poengscore, lagre favorittene dine, og det er link til Vinmonopolet.

NB: 18 års aldersgrense

 

 

 

 

Praktisk info:

Billettene gir tilgang enten i tidsrommet
16:00–18:30 eller 19:00–21:30.

Det hele finner sted på DOGA i starten av Grünerløkka – i smørøyet av området med Oslos beste barer, cafeer og restauranter – og i umiddelbar nærhet av god offentlig transport og parkering.

Billettype 1: Kom, smak og gå som du vil fra kl. 16:00 til 18:30.

Billettype 2: Kom, smak og gå som du vil fra kl. 19:00 til 21:30.

NB: Kun et begrenset antall billetter er tilgjengelig.

Vi gleder oss til å se deg