Kapital

Vinmesser

Vinmessene til Kapital arrangeres 4 ganger i året.


 

5. desember 2019 arrangeres VinterVin 2019. Vi gjentar suksessen fra ifjor.

Smak på fyldige og smaksrike røde viner av topp kvalitet. Nyt Champagne og musserende viner fra hele verden og portvin, madeira og sherry. Dette er et must for vinelskere! 
Bordeaux, Barolo, Barbaresco, Amarone og Rhône. Rødviner fra andre deler av verden er også tilgjengelig for smaking. Nytt i 2019 er at vi også har med portvin, madeira og sherry og andre hetviner fraresten av verden. På bordene finner du også Champagne og musserende viner fra hele verden.  
Billetter kjøpes her2020
 

27. februar 2020 KapitalVin er stolte av å presentere årets mest eksklusive vinmesse i 2020. Fine Wine 2019 ble en ubetinget suksess. Messen foregår i vinkjelleren til Grand Hotel og kun 100 billetter er tilgjengelig. Målet med vinsmakingen er å gi de mest vininteresserte en kveld av de sjeldne. Temaet er fin vin, og vinimportørene som stiller har selv friheten til å velge om de ønsker å presentere champagne, hvitvin eller rødvin. Fellesnevneren for vinene er at de har en utsalgspris på minimum 600 kroner på Vinmonpolet. Grand Café stiller med rikelig med fingermat i vinbaren sin, som utvilsomt er en av Norges flotteste. Billetter kjøpes her 

 

I 2020 kommer det flere vinmesser. Datoer vil bli kjent her

 

Smakeappen

Hvilke viner du kan smake på vinmessene finner du i Smakeappen, Norges egen vin-app (www.smakeappen.no).
I Smakeappen ser du alle vinene, du kan gi de en poengscore, lagre favorittene dine, og det er link til Vinmonopolet.

NB: 18 års aldersgrense

 

 

 

 

Praktisk info:

Billettene gir tilgang enten i tidsrommet
16:00–18:30 eller 19:00–21:30.

Det hele finner sted på DOGA i starten av Grünerløkka – i smørøyet av området med Oslos beste barer, cafeer og restauranter – og i umiddelbar nærhet av god offentlig transport og parkering.

Billettype 1: Kom, smak og gå som du vil fra kl. 16:00 til 18:30.

Billettype 2: Kom, smak og gå som du vil fra kl. 19:00 til 21:30.

NB: Kun et begrenset antall billetter er tilgjengelig.

Vi gleder oss til å se deg