KapitalVin

KapitalVin ·  Hvitvin + skalldyr = sant:

Vinene til det store skalldyrfatet

Publisert:1. juni 2018

Hvitvin og skalldyr hører sammen med sommer og sol. Her får du de beste vinvalgene.

Synet av et velfylt skalldyrfat er utvilsomt noe som hører sommeren til. Bugnende fat med inspirasjon fra “Plateau des Fruits de Mer”-restaurantene i Paris. Fylt opp med reker, østers, krabbe, blåskjell, sjøkreps, hummer og kongekrabbe. Godt brød hører med og gjerne noen gode sauser til, gjerne i retning av hvitløksinspiserte kalde aiolisauser med opprinnelse fra nordøstre Spania. Kan man ønske seg mer en sommerdag?


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn