Kapital

Tech ·  NTT Security med 280.000 ansatte globalt:

Beskytter mot hackere i gammel tekstilfabrikk

Foto: NTT © Hegnar Media
Publisert:24. mai 2019

Kamera og smarttelefon er forbudt, bare notatblokken får være med inn i Zone III. Omringet av en hel vegg med datamaskiner sitter IT-ekspertene til NTT Security i et isolert rom og beskytter selskapets kunder mot hackerangrep.

NTT Security er et japansk selskap som har etablert seg over hele verden i kampen mot de sikkerhetstruslene som små og store bedrifter, private og offentlige, hver dag er utsatt for. 1.500 håndplukkede IT-eksperter bemanner ti såkalte Secure Operations Center – internt kalles de bare for SOCs.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn