Kapital

Tech ·  Det er slutt på Netflix’ alenetid:

Utfordrerne i kø for streaming-gigant

Slutt på ti gode år: Netflix-sjefen Reed Hastings står foran et utfordrende år der mange pengesterke aktører med kjente varemerker vil bli med på streamingfesten. Masatoshi Okauchi/REX Rex Shutterstock
Publisert:9. mai 2019

Med Mikke Mus, iPhone og Game of Thrones i ryggen står konkurrentene sterkt rustet når de nå skal utfordre Netflix. Utfordringen for oss seere er at vi risikerer å måtte bla opp for dem alle sammen hvis vi vil ha det samme tilbudet Netflix har vent oss til.

Netflix-gründeren Reed Hastings har gjort binge-watching dagligdags. Er du ikke kjent med begrepet? Vel, det er det vi holder på med når vi ikke klarer å finne frem til av-knappen, men fortsetter å se episode etter episode av Narcos eller Orange Is The New Black.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn