Kapital

Tech ·  28 prosent vekst i fjor:

Vokser på melk og brød-IT

Startet for seg selv i Drammen: – Vi hadde lyst til å lage en liten, slagkraftig organisasjon, sier Per Inge Sævareid, daglig leder i IT-selskapet Addovation (til høyre). Til venstre medgründer og teknologisjef Kenneth Smith. Anders Horntvedt Anders Horntvedt © Hegnar Media
Publisert:27. mars 2019

De leverer kanskje ikke markedets mest fancy programvareløsninger, men gründerselskapet Addovation har på ti år gått fra 0 til nærmere 100 millioner kroner i omsetning.

DRAMMEN: – Når grunnmuren er på plass, kan man bygge og digitalisere i vei. Innenfor digitalisering og IT-drift er dette som forskaling og grunnarbeide. Pynt og sofaputer er det i hvert fall ikke. Implementering og drift av forretningssystemer kan være preget av tunge prosesser, sier Per Inge Sævareid, daglig leder i IT-selskapet Addovation.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn