Kapital

Tech ·  Utfordrer Visma og Abax:

Til kamp mot krøllete lapper

Skaper inntekter av timelister: – For en bedrift på 10–12 personer er det helt kritisk at alle timene blir registrert, havner på riktig byggeprosjekt, og at de kan faktureres kunden, sier Bjørn Erik Kringstad (t.h.), daglig leder i Proresult. Anders Horntvedt Anders Horntvedt © Hegnar Media
Publisert:7. april 2019

Proresult selger timeregistrering til små håndverksbedrifter. De vil doble omsetningen på fem år. Men er det raskt nok?

FØRDE: – Det er ingen tvil om at vi fyller et behov hos håndverksbedrifter. Fra byggeplassene fikk kundene våre jevnlig inn krøllete lapper og ark som det var sølt kaffe på, sier Bjørn Erik Kringstad (41), daglig leder i Proresult, som selger timeregistrering til små håndverksbedrifter.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn