Kapital

Tech ·  Vokste med 40 prosent i fjor:

Sikter mot kunder over dammen

Ser vestover: – Vi analyserer markedet og forsøker å finne den riktige måten å etablere oss på, sier André Jensen, daglig leder i Zisson. Til høyre markedskoordinator Sarah Tomine Johannessen. Anders Horntvedt Anders Horntvedt © Hegnar Media
Publisert:28. februar 2019

Kundekontaktselskapet Zisson vil etablere seg i USA etter at private equity-selskapet Verdane tok over.

“Om fem år er målet å være markedsleder i det skandinaviske markedet og å ha en tilstedeværelse i enkelte andre land. Allerede nå ser vi på mulighetene over dammen, sier André Jensen (47), daglig leder i Zisson.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn