Kapital

Tech ·  Purehelp vil gjøre jakten på investorer enklere:

Gründere får starthjelp

Frister investorer med hjertesak: Bjørn-Erik Woll og Spera er på jakt etter penger for å utvikle en pakke som skal gi rask tilgang til hjertestartere. Ole Kristian Trana - Østlandets Blad Ole Kristian Trana - Østlandets Blad © Hegnar Media
Publisert:3. januar 2019

Det finnes flere nettsteder som leverer og analyserer regnskapstallene til norske virksomheter. Nå vil Purehelp også korte ned på avstanden mellom gründere og investorer.

Jakten på investorer er en slitsom øvelse for mange oppstartsselskaper der de ofte må stå med lua i hånden for å få gjennomslag. Og i motsatt ende av verdikjeden kan det være like vanskelig for potensielle investorer å finne det eller de riktige selskapene som matcher kravlisten.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn