Kapital

– Fastlegeordningen er i krise. Rekrutteringen er elendig, fastleger jobber 48–55 timer i uken og mange går mot pensjon. Samtidig øker befolkningens ønske og behov for legehjelp, sier fastlege Jørgen Skavlan, som tror dette kan være noe av grunnen til at bruken av digitale legetjenester som Eyr, Kry, Lommelegen og Digilege nå skyter i været.

Annonse
– Vi vil øke omsetningen vår med cirka 1.000 prosent fra fjoråret. Karl Martin Lind daglig leder og gründer av Eyr

Tall som Kapital har innhentet, viser at tilbyderne av legetjenester via nettsider og mobilapper nå forventer en både tre- og firesifret vekst i omsetningen.

– På grunn av konkurransesituasjonen vår nå ønsker vi ikke å gå ut med konkrete tall, men vi kan si at vi vil øke omsetningen vår med cirka 1.000 prosent fra fjoråret, sier Karl Martin Lind, daglig leder og gründer av legeappen Eyr.

– Vi skal igjennom en ny runde med investorer over nyttår. Siste runde var i januar 2018 da vi hentet inn over 18 millioner kroner. Vi forventer et betydelig større beløp nå når vi lanserer tjenestene internasjonalt.

Les også

Northug inn på bestselgerlisten:

Forlaget har aldri solgt en bok raskere


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn