Kapital

I Nordavind DNB har vi nå 30 kontraktsfestede spillere. Tre av dem er utlendinger, mens resten er nordmenn, og med et par unntak er alle heltidsspillere, sier kommersiell leder Steffen Willumsen i den norske esport-klubben Nordavind DNB.

Annonse

Som navnet antyder har klubben fått med seg DNB som navnesponsor, det skjedde tidligere i sommer, og for bare noen dager siden ble også Elkjøp med som sponsor for dette laget som nå satser hardest på esport i Norge.

– Vårt budsjett ligger på mellom 10 og 15 millioner kroner avhengig av årets reisemønster, turneringslokasjoner og tilhørende kostnader, fortsetter Willumsen. – Klubben har en maksgrense på hvor mange partnere eller sponsorer vi kommer til å samarbeide med, og i skrivende stund er det seks. DNB er vår tittelpartner de neste to årene, og med Elkjøp på plass betyr det at vi har fire plasser igjen.

Disse skal også mer eller mindre være fylt opp.

– Det vil komme flere nyheter ganske raskt.

Les også

Unge influencere tjener rått:

Blogg­millionærene


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn