Kapital

Tech ·  Betaler du med Easypark-appen?

Advarsel: Pass på det ekstra påslaget

Sjekk den lille skriften: Parkering i flere norske byer er en uoversiktlig blanding av grunneiere, parkeringsoperatører og betalingsløsninger. Easyparks app medfører noen ekstra kroner på toppen av parkeringsregningen. Foto: Anders Horntvedt anders horntvedt
Publisert:22. mai 2018

Easypark utvider konstant tilbudet for sjåfører på jakt etter parkeringsplass, men husk at det koster ekstra å bruke appen både for bedrifter og privatpersoner.

– Mange tror at vi er en parkeringsoperatør, den misforståelsen er nok utbredt. Men vi er først og fremst et teknologiselskap, vi hverken eier eller drifter parkeringsplasser, sier daglig leder Stian Andre Holst i Easypark.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn