Norway's leading business magazine

Kunnskap er makt. Kapital gir deg kunnskap!

Hva med å ønske seg et gaveabonnement på Kapital? Eller gi bort et abonnement til studenten i familien?

Tenker du over hvor viktig praktisk innsikt i næringslivet vil være for din fremtidige karriere? Følger du med på hva de beste næringslivslederne gjør for å nå toppen? Hva som skjer i ulike bransjer? Og hvem som styrer Norges ledende bedrifter?

 

Det bør du. Og med et studentabonnement fra Kapital kan du holde deg oppdatert på dette og mye mer. For kun 79 kr. i måneden kan du få innsikten som kan være viktig for din fremtidige karriere. Fortell familie og venner at du ønsker deg en kunnskapsgave i år!

 

Stoff rettet mot studenter

Kapital har stoff som passer unge og studenter. I hver eneste utgave har vi en egen jobb- og karriererelatert seksjon spekket med nyttige og faglige artikler for alle som trenger å holde seg oppdaterte på fremtidens arbeidsmarked.

 

 

NTNU-studentene Harald Manheim og Eirik Wahlstrøm fra MovieMask ble omtalt i Kapital Kunnskap i august. Kapital Kunnskap er en egen seksjon i Kapital en gang i året, og har flere titalls sider med stoff som er skreddersydd for alle som er opptatt av utdanning, kunnskap og fremtidens arbeidsmarked.

 

Lær mer om hva som skjer i næringslivet, i praksis 

Trygve Hegnars ledere og kommentarer vil være relevant lesning for alle som ønsker å holde seg oppdaterte på samfunnsdebatten. Vi har alltid aktuelle næringslivsreportasjer med stoff om alt fra jus til miljø og teknologi. Vi byr på profil av spennende ledere, siste nytt om teknologi og trender, foruten aksjeanalyser og gjestekommentarer om alt fra olje til shipping. Kapital er derfor et nyttig verktøy for studenter og et viktig supplement til læreboken.

 

 

Kapital er et viktig verktøy for ledere. Og det bør være et viktig verktøy for deg! 

Petter Stordalen er en av mange opinionsledere som leser Kapital

 

 

Jeg har delt flere helger med Kapital enn med noen av mine to koner. Hotellkonge Petter Stordalen, som fant sin første jobb i en annonse i Kapital

 

Er du ikke student lenger?

Vi tror alle trenger praktisk kunnskap i starten av sin karriere, og videre i arbeidslivet. Kanskje du har en arbeidsgiver som er villig til å betale et abonnement for at du skal få bedre innsikt i bransjen du jobber i? Bestill et abonnement og sett opp arbeidsgiveren din på fakturaadresse. Eller kanskje du vil teste 4 utgaver av Kapital for kun 349,-?  

 

Vi mener kjøp av et abonnement på Kapital er en investering i din fremtid. For kunnskap er makt. Og Kapital gir deg kunnskap. 

Sentralbord
Abo. service
Besøksadresse
Hoffsveien 70 A
0377 Oslo
Postadresse
Boks 724, Skøyen
0214 Oslo