KapitalVin

Steder · VinBibel · Vinområder

Italia: Piemonte

Publisert:21. mars 2018

Italia er et av de mest varierende og – ikke minst – allsidige av alle verdens vinland, vinstokker og Italia hører sammen. Vil du besøke landet? Det tar kun to timer og 40 minutter med fly fra Gardermoen - direkte til Milano.

Italias langstrakte land er spekket med vingårder, fra alpene i nord til øyene i sør. Landet er ideelt egnet til vindyrking - det produseres vin i samtlige av landets 20 regioner. For den vin- og matinteresserte kan det være naturlig å starte reisen i den nordlige og midtre delen. Der lokaliseres de tre regionene som kvalitativt regnes som landets viktigste; Veneto, Piemonte, og Toscana.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn