Norway's leading business magazine

Norges største reisemagasin

Gorillatrekking i Uganda, teambuilding i russiske jagerfly, strandferie på Maldivene og fluefiske i Alaska. Samt en stor porsjon gode råd til storbyferien, aktuelle tips til forretningsreisen og matnyttige vink om de beste restaurantene og de hotteste hotellene – verden over.

Alt på ett brett

Kapital Reise er uten tvil Norges ledende magasin for både forretningsreiser, ferie og fritid. Ikke bare er det landets største reiseblad, både i opplag og antall sider: Vi serverer også de mest fargerike reisereportasjene, de råeste villmarkseventyrene samt de mest aktuelle reisenyhetene.

I Kapital Reise finner du dessuten også artikler spesielt skrevet for folk som er mye på farten i jobbsammenheng, slik som intervjuer med kjente og erfarne forretningsreisende, aktuelle råd om booking, flyreiser og lounger, samt rangeringer av flyselskaper. Vi har stadig fokus på sikker datakommunikasjon og presenterer i hver utgave nye produkter til det bærbare kontoret.


Også i løssalg
Siden våre lesere er bevisste på hva de pakker i kofferten, finner du i Kapital Reise også viktig livsstilstoff om de nyeste trendene innen klær, foto, briller, smykker, ur og andre personlige produkter for jobb- og fritidsreisene.


Kanskje ikke så rart Kapital Reise er magasinet leserne sier de tar vare på?

Har også du lyst til å sikre deg et eksemplar? Kapitals faste abonnenter får magasinet som et gratis vedlegg to ganger i året, i tillegg til de 22 ordinære utgavene, men Kapital Reise ligger også ute for salg i butikkene.

Ansvarlig redaktør
Trygve Hegnar


Redaktør
Vibeke Holth
vibeke.holth@kapital.no

 

Desksjef
Tonje Kufaas Tellefsen
tonje.tellefsen@kapital.no
Tlf: 922 14 553


Produksjonssjef
Jenny Giske Risvold
jenny@kapital.no
Tlf: 970 55 031

Annonsesjef Kapital
Wenche Wollmann
wenche@hegnar.no

 

Produktansvarlig Kapital Reise
Wenche Spjøtvold
wenche.spjotvold@hegnar.no


Opplagsdirektør
Ragnar Lie
ragnar.lie@hegnar.no

Sentralbord
Abo. service
Besøksadresse
Hoffsveien 70 A
0377 Oslo
Postadresse
Boks 724, Skøyen
0214 Oslo