avatar

Vibeke Holth

Mine siste artikler
Middelhavets morsomste adresser
Nå som stadig flere land fjerner sine coronarestriksjoner ligger endelig Europa for våre føtter igjen. Shop till you drop på La Croisette i Cannes, dra på yachtspotting i St. Tropez, ta en dukkert på Barcelonas populære bystrand og spis gourmet i vannkanten i Marbella. Her får du ni lokalkjente nordmenns beste tips til Middelhavets kuleste destinasjoner.
Hjemmekontor - dette må arbeidsgiver passe på
Under pandemien ble hjemmekontor pålagt fra myndighetene. Nå ønsker mange arbeidstagere å fortsette med bruk av hjemmekontor, samtidig som hjemmekontorforskriften endres. Det kan medføre fallgruber for arbeidsgiver.
Et hestehode foran
Finans-Norge i sorg
En sentral skikkelse i den norske finansbransjen har gått bort.
Med håp. Ikke frykt
"Det er viktigere enn noen gang at vi får hjulene som utgjør maskineriet i verdens turistnæring, til å rulle igjen", skriver Vibeke Holth i sin leder til vårens reisemagasin. 
ValutaLeaks
Strengt taushetsbelagt og sensitiv personinformasjon fra Valutaregisteret har havnet i feil hender. I sentrum av lekkasjeskandalen står en tidligere skattekrimsjef, en krimreporter i Dagens Næringsliv, Norges mest profilerte strafferettsadvokat og en finanscowboy fra Drammen. Dette er årets påskekrim. Fra virkeligheten. Som Riksadvokaten har lagt lokk på.
MBL-advokat utformet omstridte dokumenter
Det var en advokat i Mediebedriftenes Landsforening (MBL) som sto for papirarbeidet da den siktede overdro boligen til sin kone kort tid før Frogner-drapet. Advokaten (41) er den nå fraseparerte konas søster, og dermed den siktedes svigerinne.
Tolv dager før skuddene falt overførte han boligen til kona
Mannen som er siktet for det rystende drapet på Fevziye Kaya Sørebø for et snaut år siden, var i ferd med å drukne i gjeld. Tolv dager før skuddene falt overførte han boligen til kona. Politiet fikk dermed ikke sikret erstatningen til avdødes to mindreårige barn.
Kunder måtte sitte oppe om natten
Etter å ha bestilt hjemlevering flere dager i forveien, fikk en coronasyk barnefamilie i Oslo beskjed om å sitte oppe om natten for å motta varene. Årsaken var at Oda ikke greide å levere til avtalt tid. 
Kvinner i vinden
De har høye stillinger, tunge verv, betydelig ansvar og utøver stor innflytelse, men de når akkurat ikke opp på hovedlisten eller bransjelistene over Norges mektigste kvinner. Disse fortjener likevel å trekkes frem.