avatar

Vibeke Holth

Mine siste artikler
Mangfold – det nye ESG?
Røeds røde forskning
Uavhengighet er et av de viktigste prinsippene bak all forskning, men de siste årene har vi sett at den frie og uavhengige forskningen, som er så viktig for å skape videre vekst og velstand i verden, har vært under stadig større press.
Klientkollisjon i kommunikasjon
– Dobbeltrollene til kommunikasjonsbyrået First House i Wilhelmsen-saken, der deres første kunde nå ligger i åpen strid med deres andre kunde, viser hvor viktig det er at bransjen snarest innfører et etisk regelverk som hindrer klientkollisjon, skriver Kapital-redaktør Vibeke Holth.
På randen av nasjonal krise
Fra cruise til krise og kaos
Mens pandemien har ført til nedstenging av Atle Brynestads cruisevirksomhet, har den gitt en boom av turister til Hadeland Glassverk, hvor det i kulissene nå klages over alt fra prisjuks, mus i matbutikken, manglende smittevern til dyremishandling på Barnas Bondegård. Og noen brukte underbukser.
Norge etter Covid-19
Hva har vi lært av coronapandemien? Hvordan påvirker den ulike bransjer og fagfelt? Og hvordan navigerer vi oss tilbake til "den nye normalen"?Kapital har spurt 15 kunnskapsrike opinionsledere om hvordan vi kommer oss ut av krisen – sterkere og klokere. Her er ekspertssvarene på hvordan næringseiendom, innovasjon og samfunnsøkonomien vil bli påvirket.
Norge etter Covid-19
Hva har vi lært av coronapandemien? Hvordan påvirker den ulike bransjer og fagfelt? Og hvordan navigerer vi oss tilbake til "den nye normalen"?Kapital har spurt 15 kunnskapsrike opinionsledere om hvordan vi kommer oss ut av krisen – sterkere og klokere. Her er svarene til eiendom- og finansekspertene. 
Norge etter Covid-19
Hva har vi lært av coronapandemien? Hvordan påvirker den ulike bransjer og fagfelt? Og hvordan navigerer vi oss tilbake til "den nye normalen"?Kapital har spurt 15 kunnskapsrike opinionsledere om hvordan vi kommer oss ut av krisen – sterkere og klokere. Her er ekspertsvarene på hvordan ny energi, byutvikling, forbruksmønstre og globaliseringen vil bli påvirket.
Norge etter Covid-19
Hva har vi lært av coronapandemien? Hvordan påvirker den ulike bransjer og fagfelt? Og hvordan navigerer vi oss tilbake til "den nye normalen"?Kapital har spurt 15 kunnskapsrike opinionsledere om hvordan vi kommer oss ut av krisen – sterkere og klokere. Her er den første saken, hvor fire eksperter svarer på hvordan reiseliv, teknologi og innovasjon vil bli påvirket.
Med Kapital inn i fremtiden
Når Kapital nå går inn i sitt 50. år med en posisjon som Norges ubestridte businessblad, skjer det store og viktige endringer. Blant annet er det nye designet på Kapital.no et resultat av dette.