avatar

Tonje K. Tellefsen

Mine siste artikler
Pengene ruller inn
Over 100 år med bilimport og forhandlervirksomhet har skapt mange norske formuer, men de neste kapitlene av bileventyret vil trolig være forbeholdt de få.
Wenche Albjerk utvider stadig sitt imperium
Med andre generasjon bak rattet har Albjerk Bil vokst fra å være en enkeltstående forhandler i Drammen til å bli en av landets største forhandlergrupperinger.
Per Helge Gumpen gir full gass
Fjoråret bød på historisk toppresultat for Gumpen. Tredjegenerasjonseier Per Helge Gumpen akselererer nå videre og satser stort på bilutleie.
Norges største Ford-forhandler kjører sitt eget løp
RøhneSelmer har styrt unna elbil-boomen, men selger brukte dieselbiler som aldri før. I førersetet sitter tidligere rallyproff Christian August Selmer.
Henrik Baumann satset familieimperiet på hybridbiler
Henrik Baumann satset familieimperiet på hybridbiler. Så langt med strålende resultat.
Solid pengemaskin
– Vi skal fortsette å bygge stein på stein, skape verdier for hele konsernet og ikke minst være en solid arbeidsplass. Vi er stolte over å få være med på å skape fremtiden, sier styreleder og eier Olav Stangeland.
Signalgrønn vekstskaper
– Vi har løpende utskifting av eldre kraner som erstattes med miljøriktige maskiner med minimal forurensing. Det koster mer, men det er verdt det, sier andregenerasjonseier Harald Kynningsrud.
Står bergstøtt
– “Bruk ikke krona før du har tjent den”, sa alltid min far. Nøysomhet har tatt oss langt, og jeg er sikker på at det kommer til å ta oss enda lenger, sier annengenerasjonseier Tor Øivind Fjeld.
Den ultimate bucket-listen
Ferie på skinner, arktisk eventyr, gorillasafari, barfot i Bhutan og Michelin-mat i ørkenen. Etter måneder i isolasjon har mange mye oppspart på feriekontoen. Kapital Reise har funnet frem til de mest spektakulære opplevelsesreisene når verden åpner opp igjen.
Satser i krisetid med nytt reiseselskap
Ekteparet Elin og Graham Paton har sendt nordmenn til Afrika i over 20 år. Nå skal de skreddersy reiser i Norge.