avatar

Tilja Fyksen

Mine siste artikler
En av fire solgte boligen med tap i fjor
– Tapsandelen var relativt høy, til tross for at boligprisene økte mye i fjor, sier boligekspert Nejra Macic.
Eksperter spår nok et rekordår i 2021
Flere hytteutbyggere måtte trykke på bremsen i vår, men nå kan de knapt få bygget ferdig fort nok til å møte den massive etterspørselen. – Jeg tror vi ser en megatrend som vil holde seg sterk fremover, sier eiendomsutvikler Anders Buchardt.
Norges dyreste “garasje” er solgt
En mini-enebolig i Oslo, som har hatt garasje som bruksområde i 100 år, er endelig blitt solgt. Den gikk over én million under den opprinnelige prisantydningen fra i vår.
Slik blir norsk økonomi i 2021
Coronapandemien vil prege norsk økonomi også til neste år. Kapital-redaksjonen har analysert 20 bransjer og sektorer for å se hvem som kommer best, og dårligst, ut av det og andre viktige hendelser det kommende året. 
Julegaveguiden 2020
Julestria er snart over oss, med mang en forberedelser og gaveinnkjøp som står for tur. For å gjøre en hektisk tid litt enklere har vi satt sammen julegavetips til liten og stor. På de neste sidene finner du over hundre gaveideer til alt fra den matglade, gameren og vinentusiasten til fashionovaen, lesehesten og den sporty.
– Tv-shopping på steroider
Facebook og Amazon lanserte nylig live shopping – en handelsmetode som totalt anslås å omsette for flere billioner kroner i år. Nå kaster norske aktører seg på trenden.
Behold skiene på i Trysil
I vinterparadiset hvor man finner Norges største skianlegg, når man nesten alt med ski på bena. Skli rett inn på hytta, eller ta en matbit på et av de 30 spisestedene i nærheten av skibakkene.
Snøsikkert på Hafjell
Hafjell er hjemstedet til Norges tredje største skianlegg. Beliggende rundt 1.000 meter over havet er dette stedet for den som ønsker snøgaranti.
Skandinavias alper
Med tre fjelltopper som byr på en praktfull utsikt blir den idylliske vinterlandsbyen Hemsedal ofte beskrevet som Skandinavias svar på Alpene.
Skiparadis for hele familien
Som en av Norges eldste alpindestinasjoner er Geilo et eldorado for vinteraktiviteter og -opplevelser.