avatar

Tilja Fyksen

Mine siste artikler
Dro inn 10,4 mrd. i fjor
Med et totalmarked på rundt 17 milliarder kroner tar de store advokatfirmaene en stadig større del av kaken – to aktører omsatte hver for over én milliard i fjor. Og til tross for coronakrisen melder flere at de ligger godt foran 2019-tallene så langt i år.
Solgte blandingshunder for flere millioner i fjor
Før i tiden pleide blandingshunder å gis bort gratis, nå står folk i kø i opptil et år for å betale rundt 30.000 kroner for en viss blanding. Det har blitt millionbusiness for Drøbak hundehotell, som dro inn 3 mill. kr på valpesalg av vestkantens nye “it”-hund i fjor.
Fortsatt mange usolgte luksusboliger
Flere markedsaktører har den siste tiden meldt om rekordhøyt salg av luksusboliger. Til tross for dette står 40 prosent av objektene fra Kapitals store kartlegging i våres fortsatt uten ny eier.
2 av 3 luksusboliger fortsatt usolgte
Boligmarkedet er nå tilbake for fult, ifølge Eiendom Norge-sjefen Henning Lauridsen. Men to tredjedeler av boligene i Oslo til minst ti millioner kroner som ble forsøkt solgt i slutten av mai, er forsatt usolgte.
Selger 100 år gammel “garasje” til 5,5 mill.
Den tidligere garasjen på Bolteløkka ble i år omregulert til enebolig og selges nå for 5,5 millioner kroner. Selv med privat hageflekk og egen parkeringsplass, har budene latt vente på seg for “Lille Villa Bolt”. 
Norge etter Covid-19
Hva har vi lært av coronapandemien? Hvordan påvirker den ulike bransjer og fagfelt? Og hvordan navigerer vi oss tilbake til "den nye normalen"?Kapital har spurt 15 kunnskapsrike opinionsledere om hvordan vi kommer oss ut av krisen – sterkere og klokere. Her er ekspertssvarene på hvordan næringseiendom, innovasjon og samfunnsøkonomien vil bli påvirket.
Norge etter Covid-19
Hva har vi lært av coronapandemien? Hvordan påvirker den ulike bransjer og fagfelt? Og hvordan navigerer vi oss tilbake til "den nye normalen"?Kapital har spurt 15 kunnskapsrike opinionsledere om hvordan vi kommer oss ut av krisen – sterkere og klokere. Her er svarene til eiendom- og finansekspertene. 
Norge etter Covid-19
Hva har vi lært av coronapandemien? Hvordan påvirker den ulike bransjer og fagfelt? Og hvordan navigerer vi oss tilbake til "den nye normalen"?Kapital har spurt 15 kunnskapsrike opinionsledere om hvordan vi kommer oss ut av krisen – sterkere og klokere. Her er ekspertsvarene på hvordan ny energi, byutvikling, forbruksmønstre og globaliseringen vil bli påvirket.
Norge etter Covid-19
Hva har vi lært av coronapandemien? Hvordan påvirker den ulike bransjer og fagfelt? Og hvordan navigerer vi oss tilbake til "den nye normalen"?Kapital har spurt 15 kunnskapsrike opinionsledere om hvordan vi kommer oss ut av krisen – sterkere og klokere. Her er den første saken, hvor fire eksperter svarer på hvordan reiseliv, teknologi og innovasjon vil bli påvirket.
Her er ekspertenes nye utbyttefavoritter
Børsnoterte norske selskaper har i år betalt mindre enn halvparten så mye dividende som gjennom fjoråret. Det gjør aksjeplukking usedvanlig krevende for investorer på utbyttejakt, men noen alternativer finnes fortsatt.