avatar

Redaksjonen

Mine siste artikler
Den superrike filantropen
Den rause Salesforce-sjefen Marc Benioff vil skape en bedre kapitalisme. Nå kan Silicon Valley-milliardæren vise om han mener alvor.
– Aldri opplevd makan
Det som tidligere var en coronarabatt i hyttemarkedet har blitt til et coronapåslag, ifølge eiendomsmegler Tore Solberg. Nylig solgte han en hytte som gikk 11 millioner kroner over takst.
Iskaldt for varmende klær
Ty Sports er selskapet der blant annet Odd Bjørn Hjelmeset skal lage klær som reduserer melkesyren hos toppidrettsutøvere. Men det går ikke når fabrikken ligger i Bergamo.
Sviende nederlag for kjendisadvokat
Sigurd Klomsæt tapte på alle punkter da han igjen tok broren sin til retten, og har nå blitt dømt til å betale over én million kroner i saksomkostninger. Den profilerte advokaten gir seg imidlertid ikke, og vil gå til sak mot brorens forsvarer.
Ulltveit-Moe fikk ikke solgt Melgaard
Ingen bød på Bjarne Melgaard-bildet som Jens Ulltveit-Moe forsøkte å selge for en liten million kroner på auksjon hos Blomqvist.
Vil bygge eget treningsanlegg i Kragerø-skjærgården
For rundt 700.000 kroner ønsker årets sammenlagtvinner av den alpine verdenscupen, Aleksander Aamodt Kilde, tillatelse til å få bygget et treningsanlegg ved familiens hytte på Langøy i Kragerø-skjærgården.
Aker BioMarine går til hundene
Aker BioMarine-sjefen Matts Johansen sitter på 100 millioner kroner i urealisert aksjegevinst når krillselskapet han leder nå haster mot børs. En storsatsing i USA på hundefôr skal bidra sterkt til å løfte omsetning og resultater de kommende årene.
Ny runde om skattetabbe
En feil med ligningsoppgaven til Sats Group, storeier i den børsnoterte treningskjeden SATS, førte til hele 29,7 millioner kroner i tilleggsskatt. Nylig var ankesaken oppe i lagmannsretten.
Ny strid om Telenors agentpraksis
To tidligere selgere av bredbåndstjenester har reist sak mot Telenor, som de mener brøt agenturloven da de ble sagt opp med kun to måneders frist i 2015. De krever derfor erstatning, i likhet med to andre firmaer som inngikk et forlik med Telenor tidligere i år.
Vil rive deler av gigantisk skandaleprosjekt
Arkitektene som i utgangspunktet tegnet den omstridte Frogner-boligen, anbefaler nå at prosjektet krympes, og at det søkes om helt ny rammetillatelse fra kommunen.