avatar

Redaksjonen

Mine siste artikler
Norges femte rikeste bladde opp
Investor Johan H. Andresen kjøpte et av årets dyreste kunstverk på auksjon første halvår.
Resultathopp for Hellstrøm
Med ny sesong av TV-programmet “Truls à la Hellstrøm”, prisvinnende kokebok og salgssuksess med egen akevitt dro Norges mest kjente kokk, Eyvind Hellstrøm, inn et pent overskudd i fjor.
– Jeg investerer i ting som virker gøy
En nær nedstengt underholdningsbransje det siste året har gitt komiker Terje Sporsem tid til å investere i manusskriving, eventbyrå og et nytt merchandise-selskap sammen med Farmen-vinner Lasse Løken Matberg.
Skylder på arkitekten
En parkeringsplass er ikke det samme som tilgang til en mekanisk parkeringsmaskin. Det har Eidsivating lagmannsrett slått fast.
Sharif vil selge gullnummer for 15 mill.
Et av landets enkleste – og potensielt dyreste – telefonnummer er lagt ut for salg. Provenyet skal blant annet benyttes til å påvirke høstens valgkamp.
Staten anker i skattesak mot Equinor
Equinor tok første stikk mot staten da Oslo tingrett behandlet spørsmålet om internprising av gass. Nå er dommen anket.
OECD anbefaler arveavgift, men …
Det vakte oppsikt da OECD midt i mai sendte ut en rapport der organisasjonen argumenterte for arveavgift. Tilhengere her hjemme omfavnet rapporten, mens skeptikerne ikke umiddelbart lot seg overbevise.
Låner ut strykere verdt 350 mill.
Christen Sveaas donerte i fjor 45 millioner kroner til stiftelsen med en av Europas fineste samlinger av antikke, italienske strykeinstrumenter. Det er håndplukkede unge, norske talenter som får spille på instrumentene.
Nullføre for Petter Northug
Den tidligere skikongens aksjeselskap Northug AS krympet til nesten null i 2020. Men resten av familien doblet inntektene.
Utbryterbanker vil ha omkamp
Oslo tingrett mener Eika Gruppens rettede emisjon mot Grong Sparebank var økonomisk rasjonell og ble gjort til en forsvarlig kurs. Bankene som klaget emisjonen inn for retten har anket.