avatar

Redaksjonen

Mine siste artikler
Med Tom Cruise på kundelisten
Med tidsriktig ansiktsmaske er Tom Cruise svært synlig når togvogner, helikopter og sorte limousiner fra innspillingen av Mission: Impossible ruller over skjermen. Godt skjult i kulissene spiller selskapet Truenorth en viktig rolle.
Inntektsfall for a-ha-legende
Selskapet til multikunstner og a-ha-legende Magne Furuholmen dro i fjor inn halvparten så mye som i 2018, men grunnet solide finansinntekter endte resultatet før skatt likevel på fem millioner kroner.
Inspirert av bærekraft og bruktbilsalg
Blant annet bilbransjen har vært til inspirasjon når Urmaker Bjerke – som har enerett på salg av Rolex i Oslo og Patek Philippe i Norge – nå begynner med kjøp og salg av brukte luksusklokker.
– Kurerer alt fra kreft til røykebein
Svein-Magne Pedersen og Misjonen Jesus Leger soper fortsatt inn millionbeløp på at Gud angivelig virker gjennom Pedersen, både via telefon, e-post, TV og helbredelsesmøter.
Bygdøy-strid havner på politikernes bord
Krangelen om byggearbeidet Egil Stenshagen har utført på sin Bygdøy-eiendom er nå sendt til politisk vurdering. Milliardærens advokater bestrider at det er grunnlag for å avslå søknaden.
– Ingen er too big to fail
Covid-19 har gjort Petter Stordalen ti milliarder fattigere, og det er neppe noen trøst at fallet for Torstein Hagen er enda mye større: 40 milliarder er forduftet for den Basel-baserte cruiserederen. Det er ny rekord for kollaps i formue på Kapitals 400-liste gjennom alle tider.
IT-milliardærer i medvind
Hele 28 ferske milliardærer og ytterligere ti mangemillionærer trer inn på årets liste over landets 400 rikeste. Flere av disse sitter sentralt plassert i en av næringslivets aller mest coronaresistente sektorer.
De 400 virkelig rikeste i landet
Ifølge skattemyndighetene er landets 400 mest formuende gode for 316 milliarder kroner. Vi mener tallet er over fire ganger så høyt. Her får du vite hvorfor.
Cruisekongen er tidenes taper
Covid-19 påvirker Norges 400 rikeste på svært ulikt vis. Stein Erik Hagens formue har est ut. Verdiene til Torstein Hagen imploderer.
Forventer ny meglerfest
På vegne av investorvenner støvsuger den tidligere toppsjefen i Skagen Fondene, Harald Espedal, markedet for ABG Sundal Collier-aksjer. Med på meglerraidet er mangemilliardær Frederik W. Mohn.