avatar

Redaksjonen

Mine siste artikler
Priset til fire ganger forrige rekord
Interessen for Else Hagens kunst har økt betydelig de siste årene, og prisene likeså. Nå kliner Grev Wedels Plass Auksjoner til og prøver seg på et syvsifret beløp for et verk fra ca. 1950. 
– Hele saken har vært et mareritt for oss
Etter halvannet års kamp mot Oslo kommune fikk investor Lars K. Staff endelig ferdigattest for 100 millioners-leiligheten som oljefondsjef Nicolai Tangen har lagt inn bud på. Men da var Staff død.
Vil hente 1,3 milliarder til luksushotell i Alta
Etter to år med pandemi har reiselivsgründer Jan Sortland gjenopptatt gigantplanene om å bygge Norges første seksstjernershotell.
Doblet omsetningen med “Alle mot alle”
Suksessen til programmet “Alle mot alle”, med sendinger fra mandag til torsdag hver eneste dag, bidro sterkt til at omsetningen skjøt i været for produksjonsselskapet Nexiko i fjor.
Rekord for bok solgt på norsk auksjon
Før påske gikk polarsamlingen til shippingbankmannen Otto R. Norland under hammeren i Oslo. En av bøkene oppnådde 1,2 millioner kroner – den høyeste auksjonsprisen noensinne for en bok solgt i Norge.
Eks-renovasjonstopp flipper luksusbolig
Tidligere Veireno-sjef Jonny Enger har de siste årene tjent gode penger på å flippe luksusboliger. Nå vil han selge et funkishus i Ullernveien med nærmere ti millioner i gevinst.
Kunstpraten: Hvordan kjøpe kunst?
Hvor og hvordan kan man kjøpe kunst? Og kan man prute? I Kunstpraten går Margrethe og Kari igjennom de ulike markedene og tipser om fallgruver du bør unngå.
Ekstraordinær suksess for Exit
NRKs store suksess Exit er Nordens mest sette TV-serie, melder kanalens dramasjef. Nå er produksjonsselskapet i gang med innspillingen av tredje og siste sesong, med blant annet Marokko som filmkulisse. 
150 mill. i gevinst – så langt
Investeringen i Borr Drilling er i ferd med å bli en av Christen Sveaas' råeste aksjekuler noensinne. Investoren har allerede håvet inn et tresifret millionbeløp, og enda mer kan være på vei, støttet av de skyhøye olje- og gassprisene.   
Selskaper med allmennyttig aktivitet
Vi er vant med at stiftelser og foreninger som driver allmennyttig aktivitet gjerne er fritatt fra inntekts- og formuesskatt. Men kan det samme gjelde for et aksjeselskap?