avatar

Lene Tangevald-Jensen

Mine siste artikler
Livet på kanten av stupet
Gjennom hele livet har cruisereder Torstein Hagen involvert seg i større business enn kapitalbasen hans skulle tilsi. Heldigvis gir kriser ham oksygen, og med 14 friske milliarder på bok kan han nå puste lettere. 
Forbrytelse og straff
Etter 12 år som statsadvokat toppet Svein Holden karrieren med det største rettsoppgjøret etter andre verdenskrig, og deretter sa han opp jobben. Han visste han aldri ville få noen sak om overgikk 22. juli-saken.
Vil ha ansatte som går for gullklokka
I mer enn 30 år har Dag Tjernsmo gått gradene til topps i Handelsbanken. Han opplever at unge mennesker får bindingsangst når han sier: “Vi vil at du skal jobbe hos oss livet ut.”
– Mye smerte knyttet opp mot tid
For programlederen stoppet tiden da han kom til seg selv på rusakuttmottaket på Aker Sykehus – og slo seg til ro med en viktig erkjennelse.
I forelskelsens tid
Per Sandberg og Bahareh Letnes skapte allmenn oppstandelse da de stod frem som kjærester etter den famøse reisen til Iran. Og fortsatt er det slik at Kapital må møte fjorårets mest omtalte par to ganger for å finne omgivelser egnet til å reflektere om tid.
Velger høydepunkter i regnskapets time
Til tross for at han har rundet 60 får Erik Mamelund fortsette som partner i EY i opptil fem år til, stikk i strid med selskapets vanlige praksis. Selv opererer revisorstjernen med minst 20 års perspektiv for sitt videre yrkesliv.
Vipps-topp med temposkifter
Med det globale kappløpet om mobilbetaling har sjefen for Vipps’ internasjonale satsning fått det travelt igjen. Men fra fredag til mandag slakker Berit Svendsen av på farten, legger bort mobilen og praktiserer “langsom tid“.
Skjermtid som kvalitetstid
Han begynte med spill som guttepjokk og har siden gjort det til levebrød. Nå vil han gjøre Norge ledende innen e-sport og inviterer investorer med på laget.
Grip sjansen til et rikt liv
For Erling Kagge er ikke målet å gå rundt å være så veldig lykkelig – ei heller å hele tiden være så veldig effektiv. Men den ene, store sjansen til å leve et rikt liv vil han ikke kaste bort.
– Tiden er rammen for livet
– Det er ikke sånn at jeg ser på tiden som et ekstremt knapphetsgode, som må forvaltes til det ytterste.