avatar

Kari Nestaas

Mine siste artikler
Kun ett millionbilde i auksjonsmarkedet
Opptelling av de ti høyeste tilslagene i auksjonsmarkedet første halvår viser at kun ett kunstverk er solgt for over én million kroner.
Kjente aktører bak nytt proptech-selskap
– Det er ingen som har tatt denne posisjonen i Norge ennå, sier arbeidende styreleder Salman Saeed i Flexspace, et firma som skal formidle fleksible kontorløsninger.
– Mange likheter mellom betong og sjokolade
Fredrik Furuholmen sa opp jobben som prosjektleder i entreprenørfirmaet HENT for å ta dessertkokkutdannelse. Nå produserer han konfektsjokolade i kjelleren hjemme og selger via Instagram.
Droppet USA-tilbud og satser i Oslo
Oslo-kokken Axel Nordahl fikk tilbud om å jobbe for grunnleggeren av Michelin-restauranten Grace i Chicago, men satser isteden på en folkelig, såkalt fine dining-restaurant ved St. Hanshaugen i Oslo.
Slik plukker du kunst som stiger i verdi
Hvis du likevel planlegger å kjøpe noe fint å ha på veggen, hva har størst potensial til også å bli en god investering? Kapital gir deg tipsene.
Munch-milliardær åpner egen utstilling
Lørdag 20. juni åpner eiendomsmilliardær og kunstsamler Pål G. Gundersen en utstilling med egen kunst i det hvite huset som er i bakgrunnen på det kjente Munch-motivet “Pikene på broen”.
Dette er Tangens unike samling
Nicolai Tangens kunstsamling består av nærmere 3.000 verk og er verdt rundt 300 millioner kroner. Nå vises deler av den på en utstilling i Kristiansand.
– Så dust har jeg vært
– Hadde jeg ikke blitt fotograf, kunne jeg blitt kriminell, sier Dag E. Thorenfeldt, som stiller ut kjendisklipp fra karrieren på et galleri i Oslo samtidig som han er i gang med våronna på Hvaler.
Wonderboy i blodig sektor
– Når vi er på oljemessen i Houston, vil olje- og riggselskapene snakke med Martin alene, forteller en rigginvestor til Kapital.
Jordan vet hvordan
– En rundreise i Jordan på en uke gav en følelse av å reise til sivilisasjonens vugge, sier Salman Saeed, avtroppende direktør for ekspansjon og eiendom i WeWork Norden.