avatar

Jan Christian Grandre

Mine siste artikler
Malene Tunold (31)
Daglig leder i Eiendomstalenter
Glad for at “loven er lik for alle”
Michael S. Treschow seiret i tingretten og er tilkjent 650.000 kroner i erstatning og saksomkostninger av firmaet CT Marine Elektronikk som leverte en smarthusløsning til gigantleiligheten hans på Tjuvholmen.
Lars Staff - kongen av co-working
Investor Lars Staff (59) har 75 samboere på Tjuvholmen og Aker Brygge, men kona måtte han rappe fra Jo Nesbø.
Tonje Wikstrøm Frislid (45), påtroppende sjef for Erik G. Braathens nye flyselskap
Fra ræl til rakett
Første gang adm. dir. Espen Eldal signerer årsregnskapet for Europris, er selskapet klar vekstvinner i norsk varehandel og har gått som en rakett på børsen. Kan det bare gå nedover herfra?
Slik kurses befal og soldater i matvarekrigen
“Universitetene” til matvarekongene Johan Johannson (53), Odd Reitan (69) og samvirkelagene har uteksaminert titusenvis av ansatte. Så populære har enkelte av lavprisskolene blitt at andre bedrifter spør om de får sende sine ledere dit. De får naturligvis nei.
Ny levevei med skrei
Årets Lofotfiske innbragte rekordhøye 1,3 milliarder kroner og tiltrakk seg 400–500 båter, til tross for mye dårlig vær. På en av de aller minste, en 22-fots sjark, regjerte en blodfersk fiskeskipper – fra Bærum!
Tellekanter i sjelen
Bak Odd Reitans rufsete ytre skjuler det seg et petimeter av de sjeldne. – Innvendig er det i overkant ryddig. Derfor har jeg valgt å se litt uryddig ut for å veie opp, forklarer Colonialmajoren.
Frontrunner i grønt
Det norsk-amerikanske langdistansetalentet Annie Bersagel (37) har kapret en av få finansjobber med ESG i tittelen. Nå oppdrar hun finansanalytikere og andre trengende i tematikken alle snakker om.
Cecilie Sand (43)
Head of Digital & New Biz innovation