avatar

Ingrid Elle

Mine siste artikler
– Det er full gass i bransjen nå
At både privat næringsliv og det offentlige er i gang med fysiske foredrag og konferanser igjen etter pandemien, merkes med "fullt trøkk" hos flere av landets største aktører.
Fra lagerjobb til konsernsjef
I oppveksten var han aktiv både i familiens Spar-butikk og gårdsbruk på Vestlandet. Som toppsjef for NorgesGruppen er Runar Hollevik fortsatt ofte å finne “på gulvet” i butikkene sammen med sine ansatte – selv om han lønnsmessig befinner seg i en helt annen verden. 
– De som spådde reiselivets død, tok skammelig feil
– Det går mot nok et rekordår for oss, sier Mikael Forselius, direktør for Britannia Hotell. I likhet med store norske hotellkjeder merker også dagligvarekongen Odd Reitans stolthet i Trondheim den positive postcovid-effekten, med lengre bookinglister enn på lenge.
Fra hobby til milliardbusiness
De er unge. De er uredde. Og de bygger millionvirksomheter på ryggen av sine sosiale medieprofiler. Å være influencer har blitt mer enn bare en hobby dyrket på pikerommet. Møt den nye, norske lønnsadelen.
Vulkansk skiferie
Otovo-gründer Andreas Thorsheim anbefaler togreiser i Europa og restaurantscenen i hjembyen Oslo. Men det er Japan-ferien med gutta han aldri glemmer.
Slik blir drømmejobben din
Rekordmange vurderer å skifte jobb i kjølvannet av pandemien. Vi har derfor bedt noen av Norges fremste eksperter på jobbsøking om å dele sine beste råd for suksess på arbeidsmarkedet.
Besøk verdens kuleste nabolag
På Nørrebro, som nylig ble kåret til verdens kuleste nabolag, ligger det som trolig er Skandinavias første pantebutikk for klær. Her er den norske gründerens beste tips til den trendy bydelen.
Stordalens nye luksushotell Sommerro satser stort på kulturtilbud
Snart åpner den gigantiske hotellinvesteringen Sommerro. For å tiltrekke seg Oslo-folket planlegger Stordalen & co et svært kulturprogram. 
Nytt fra Afrika
Reiselivsaktører gjør grønne tiltak under pandemien, rekordmange neshorn flyttes og Seychellene dropper flere reiserestriksjoner. Her er siste reisenytt fra det afrikanske kontinentet. 
Tre greske sjarmører
Med flere tusen øyer å velge mellom kan det være tidkrevende å finne sin greske øyfavoritt. Vi har derfor funnet frem tre steder som skinner litt sterkere enn de andre på reisekartet.