avatar

Ingrid Elle

Mine siste artikler
Slik blir norsk økonomi i 2021
Coronapandemien vil prege norsk økonomi også til neste år. Kapital-redaksjonen har analysert 20 bransjer og sektorer for å se hvem som kommer best, og dårligst, ut av det og andre viktige hendelser det kommende året. 
Reiselivsbransjen 2021: En lang vinter
Det ser beksvart ut for reiselivet som følge av coronapandemiens herjinger, og næringen går en blytung vinter i møte.
Helseindustrien: Coronapandemiens positive bieffekt
Bioteknologi- og helseselskaper har hatt en eksplosjonsartet vekst som følge av coronapandemien, og ifølge ekspertene vil veksten fortsette i 2021.
Pandemien har gitt tidenes netthandelsboom
Aldri før har nordmenn handlet mer på nett, melder handelsorganisasjonene Virke og NHO. – Et år vi aldri kommer til å oppleve igjen, sier direktør i Virke Handel, Harald Jachwitz Andersen.
– Formel 1-helgen er årets beste
Rallyfører Andreas Mikkelsen har etter snart et tiår i Monaco virkelig begynt å trives i miniputtstaten. Og med fart og spenning i DNAet er det kanskje ikke så rart at han trives aller best når Formel 1-bilene inntar glamourbyen.
– Vil ikke være et “one drug wonder”
Gjennom å kopiere lederstilen til sitt forbilde, en norsk lege, vil danske Michael Engsig ta vaksineselskapet Vaccibody fra oppstartsbedrift til innovasjonsfabrikk i verdensklasse.
Nordmenn handler på nett som aldri før
Rekordhøy netthandel under coronapandemien har medført at flere bedrifter enn noen gang tidligere har etablert e-handelsløsninger. Det melder Hovedorganisasjonen Virke og betalingstjenesten Vipps.
– Mer majestetisk enn noen bygninger!
For alpinlegenden Aksel Lund Svindal var nærhet til gode skimuligheter naturlig nok viktig i valg av hjemby. Han synes det er Innsbrucks “skyline”, bestående av Nordkette-fjellene, som gir alpebyen sitt vakre særpreg.
Vil bygge 6-stjernershotell til 1,3 milliarder
Gigantplanene til reiselivsgründer Jan Sortland ble nylig godkjent av Alta kommune. Nå jakter han investorer.
Det eventyrlige nord
Blant vidder og elver kommer en mange tusen år gammel fortid til live. Finnmark byr på rå natur, autentiske møter og uforglemmelige opplevelser – i særklasse.