avatar

Ingrid Elle

Mine siste artikler
Norges “dyreste” veistrekninger
Med flere norske bilturister på veiene enn noen gang vil politiet sette inn ekstra ressurser på farts- og ruskontroller i sommer, og de prioriterer europa- og riksveier. Men se også opp for fotoboksene. 
Toppenes sommerjobber
Mens Posten-sjef Tone Wille plukket søte jordbær ved hytta, plukket Microsoft Norge-sjef Kimberly Lein-Mathisen på sin side “monsterugress” i Midtvesten. Også toppsjefene startet i det små.
Coronaeffekt i PR-bransjen
Heller ikke PR-bransjen er immun mot coronaviruset, og etter mange år med god vekst forventer flere byråer et magrere resultat for 2020.
Vaktbikkja i Norges Bank
Midt i en dyp økonomisk krise har Julie Brodtkorb (45) laget et skikkelig rabalder for Øystein Olsen. Sentralbanksjefen vil få bråk til langt over sommerferien, og det plager henne litt. Hvorfor kan hun aldri holde kjeft?
– Har hatt enormt mye å gjøre
Stengte landegrenser som følge av coronakrisen har ført til at noen av Vinmonopolets butikker har hatt opptil 100 prosent omsetningsvekst. Administrerende direktør Elisabeth Hunter har styrt skuta støtt fra hjemmekontoret på Ullern i Oslo.
Jakter 30 millioner kroner til hightech-plaster
Mode Sensors, som utvikler et plaster som skal kunne bidra til å redusere tusenvis av sykehusinnleggelser i året ved å måle væskebalansen i kroppen, etterlyser 30 millioner kroner for å ferdigstille produktet.
Konkurrenter inngår historisk samarbeid om bærekraft
​Matbransjen vil de neste ti årene være avgjørende for å innfri FNs bærekraftmål. Nå går store og små aktører – og konkurrenter – i norsk mat- og serveringsbransje sammen og etablerer et nettverk for å styrke bærekraftarbeidet i bedriftene.
Tar sykehusdriften inn i fremtiden
Under Kjerstin Fyllingens ledelse har Haraldsplass Diakonale Sykehus blitt et av landets mest moderne med smarttelefoner, storskjermer med sanntidsdeling av informasjon, samt moderne legemiddeltraller som skal øke pasientsikkerheten.
Gjør gull av fiskeslo
Som tolvåring startet Roger Hofseth karrieren på fiskesjark. Siden den gang har han slått seg opp som oppdretts- og foredlingskonge i hjemkommunen Ålesund, og er i dag god for en milliard kroner. – Jeg er en forferdelig enkel kar. Jeg har ingen store drømmer, men jeg drømmer om å få sydd en dress av fiskeskinn, sier Hofseth.
Fem flotte fjellturer i Norge
For den aktive kan sommerferie her til lands by på en rekke muligheter. Dette er bloggeren GlobetrotterElisas favoritturer i den norske fjellheimen.