avatar

Ingrid Elle

Mine siste artikler
Her er det kjøpers marked!
I motsetning til fritidsboligmarkedet i nabolandet i nord har markedet i Spania hatt et tøft møte med coronapandemien. Og når nordmennene endelig vender tilbake, vil utvalget være både bredt og godt. 
– Vi mangler salgsobjekter
Interessen for feriehus i Frankrike, og spesielt på Den franske rivieraen, har eksplodert gjennom pandemien. Nå er mangel på salgsobjekter den største utfordringen for eiendomsmeglerne. 
Her er det kjøpers marked!
For snart to år siden snudde coronapandemien fritidsboligmarkedet i utlandet fullstendig på hodet, og slik er det fortsatt i dag. Mens tilbudssiden skrumper kraftig inn i Sverige og Frankrike, vokser utbudet stadig i Spania.
Spaweekend i Slovenias hjerte
Asurblått vann, grønn skog og snøkledde fjelltopper – det er ikke uten grunn at sjarmerende Bled har vært et yndet feriested for europeere i snart 200 år.
Nok en lang vinter
Etter et lite oppsving som følge av høy vaksinasjonsgrad i sommer har mørket igjen lagt seg over reiselivsbransjen takket være den nye virusmutanten omicron.
Veksttakten fortsetter
Selv om den eksplosjonsartede veksten for bioteknologi- og helseselskaper vi så i fjor som følge av coronapandemien har roet seg noe i år, har den langt fra stoppet opp.
Flyktningbarnet som ble Stordalen-stjerne
Som flyktning fra Irak, oppvokst under fattigdom i Norge, bestemte Zaineb Al-Samarai seg tidlig for at hun skulle jobbe dobbelt så hardt som alle andre for å lykkes.
Fra hodepine til gründerspire
Dobbel mastergrad og personlig erfaring med sykdommen fikk Cathrine Ro Heuch til å satse alt på helsetech-selskapet som utvikler en heldigital migrenebehandling.
40 under 40
Én lovprises av Regjeringsadvokaten. En annen har etablert et lovende helsetech-selskap. En tredje forvalter flere hundre millioner i et bærekraftfond, og en fjerde kom som fattig flyktning fra Irak og er blitt Petter Stordalens nye favoritt.
Tvillingens kraft
Å være enegget tvilling er noe av det som har preget BCG Norge-sjef Børge Kristoffersens karriere aller mest. – Man blir en naturlig lagspiller, samtidig som man har en sunn konkurranse som gjør at man pusher seg, sier han.