avatar

Ingrid Elle

Mine siste artikler
Portrettet: Helse-Norges nest mektigste kvinne
Da hele verden i mars jaktet desperat etter smittevernutstyr, tok sjefen i Helse Sør-Øst, Cathrine M. Lofthus, grep. Ordningen hun etablerte – over natten – gjorde at hun fikk ansvar for å bygge opp hele Helse-Norges lagre.
Full krise for parkeringsaktørene
Coronapandemien har ført til redusert mobilitet verden over. Så langt i år har Norges største parkeringsselskap mistet rundt 40 prosent av omsetningen.
Hyttekommune har investert flere millioner i helsetjenesten
Mens noen hyttekommuner kun har utvidet testkapasiteten sin, skal Hemsedal ha brukt flere millioner på å ruste opp helsetilbudet i påvente av vintersesongen.
Rekordomsetning på fjellet
Samtidig som tilbudssiden krymper, eksploderer etterspørselen etter fritidsbolig på fjellet. Nå er interessen stor på alle typer objekter uavhengig av prissegment, ifølge eiendomsmeglerne.
Svindal og Buchardts Hemsedal-prosjekt selger unna
Aksel Lund Svindal og Anders Buchardt er allerede i gang med tegningene for ytterligere 50 boenheter på Fýri-prosjektet i Hemsedal.
Stortingets aksjetradere
Finanskomiteens Sivert Bjørnstad (FrP) benyttet coronabørsraset til å hamstre aksjer, og har truffet spesielt godt på Kid. Stortingets rikeste er langt fra den eneste politikeren med sans for børs.
Laber coronaeffekt på labinntektene
Den økte kapasiteten på coronatesting skal ikke ha gitt store utslag på de private laboratorienes inntjening.
– Rødt, men ikke blodrødt i Spania
Det går trått i markedet for fritidsboliger i et av nordmenns favorittland. 
– Aldri solgt flere eiendommer
Coronapandemien har skutt fart i eiendomsmarkedet på den franske rivieraen, og lokale meglere melder om rekordmange salg så langt i år.
– Verden er snudd opp ned
Rekordsalg i Frankrike, prisvekst i Sverige og bråstopp i Spania. Coronapandemien har snudd markedet for fritidsbolig i utlandet fullstendig på hodet.