avatar

Helene Melseth Flaaen

Mine siste artikler
Arbeidshesten fra Hedmark
– Det er mye vi kan gjøre med lovverket. Jeg kommer til å stille flere krav, og jeg er utålmodig, sier Anette Trettebergstuen. 
Eksperter skeptiske til Norges hydrogensatsing
Hydrogen vil spille en nøkkelrolle når EU skal være karbonfritt i 2050, og ventes å bli en enorm industri. Norske aktører etterlyser statlige virkemidler som gjør det mulig å skalere, mens forskerne er skeptiske til Norges satsning.
Enorm etterspørsel etter karbonkreditter
Kommersielle selskapers klimamål driver et nytt industrielt marked til himmels. Men selskapene selv etterlyser kvalitetssikring, og forskere er kritiske til klimaeffekten.
– Det er lite forståelse for langsiktighet
Han sa opp toppjobben, solgte alt, og brukte 15 år på å bygge opp Gelato til å bli en “enhjørning”. Denne høsten er han nykommer på Kapitals liste over Norges 400 rikeste, men gründer og adm.dir. Henrik Müller-Hansen mener 99 prosent av jobben gjenstår. 
Reklamebransjen med solide tall
Andre kvartal i 2021 ble det omsatt reklame for 400 millioner kroner mer enn i 2019, ifølge analyseselskapet IRM. Det er gode nyheter for reklamebyrået Try, som i coronaåret 2020 leverte rekordtall.
Dette kan bli Norges nye regjering
Med rødgrønt flertall på meningsmålingene ligger det an til regjeringsskifte i september. Dette kan bli landets kommende statsråder.
Rektor har ordet
De sitter på toppen av høyere utdannelse i Norge. I hvilken retning utvikler de landets kunnskapsbastioner, hvilke trender ser de, og hva brenner de for – personlig?
Milliardbransje i sterk vekst
Tid og penger investeres i hage og uterom som aldri før. Stadig flere betaler og beundrer, mens andre verdsetter jord under neglene.
BI har vedtatt å opprette profesjonsstudie i jus
Et nytt vedtak i Stortinget har skapt store uenigheter i akademia. Men på Aker Brygge er de klare til å brette opp ermene.
Næringslivstopper på skolebenken for å bli mangfoldsledere
Denne våren skal konserndirektøren i KPMG bruke 80 timer på å lære om mangfoldsledelse, før han går opp til eksamen, både muntlig og skriftlig. Ledere i Yara, Tax Free og Forsvaret gjør det samme.  Hva driver dem?