avatar

Hans Jørn Næss

Mine siste artikler
E-sportforbundet vil inn i varmen
Hva er egentlig idrett? Norges E-sportforbund har søkt om å bli tatt opp i Norges Idrettsforbund, og på tinget i mai kan gaming bli en del av den store idrettsfamilien.
Boxn vil også ta imot nettpakkene
Boksene hjemme på trappen skal ta imot matvarer og shoppingen fra nettbutikken. Med Boxn fra selskapet Konseptboks er enda et alternativ som prøver seg i dette markedet.
Utilgjengelige bitcoinmilliarder
Verdien av bitcoin og annen kryptovaluta fyker i været, men for noen betyr det bare å gni enda mer salt inn i såret. Eierne av 3,7 millioner bitcoin får ikke tak i milliardene som ligger gjemt på en harddisk eller på en søppelplass.
Rekordvekst for ehandels-plattformen Mystore
Vi har flyttet våre innkjøp over fra disk og kasse til mus og tastatur, og mange selskaper har hatt et svært lønnsomt år i kjølvannet av den kraftige veksten i netthandelen. – I og med at mesteparten av våre kunder er innenfor netthandel, har vi også fått mye av denne økningen, sier Bjørn Tore Lysnes.
Clubhouse er den nye møteplassen
Clubhouse er det nye sosiale mediet vi nå må gjøre oss kjent med. Appen kritiseres for manglende personvern, men den er også stedet der vi kan møte kjente rappere, politikere og næringslivsledere. 
Flyttet butikken til Instagram
Hvordan kan en butikk få presentert sine produkter og tjenester hvis kundene må holde seg hjemme? Sosiale medier er en kanal som både kjøpere og selgere er blitt godt vant til å bruke – og som også har blitt et perfekt utstillingsvindu og salgslokale.
Clas Ohlson med ekspert-hjelp på video til medlemmer
Medlemmene av kundeklubben til Clas Ohlson kan få praktisk hjelp via video. Men det å bestille en tekniker for å komme hjem og sette opp en hylle er fortsatt forbeholdt de svenske kundene. 
Eksplosiv netthandel krever nye aktører og løsninger
Eksplosjonen i netthandelen har også økt behovet for å få levert pakkene ut til kundene. Nye aktører og nye løsninger er på full fart inn i en kraftig voksende business.
Vi handlet for 70 milliarder på nett
Alle prognosene for nordmenns netthandel sprakk i rekordåret 2020.  Inkludert shopping i både norske og utenlandske nettbutikker handlet vi for 70 milliarder kroner.
Proptech-selskapet Plaace vil fylle opp bygulvet
Selskapet Plaace har laget en webløsning der de matcher gårdeiernes behov med riktige handelskonsepter for å skape pulserende gater i små og store byer. De første pilotkundene tester nå ut proptech-plattformen.