avatar

Fredrik Grønningsæter

Mine siste artikler
– Bullshit kan være bra for karrieren
Professorene Mats Alvesson og André Spicer har over flere år registrert hvordan smarte mennesker ofte lykkes i arbeidslivet ved å ta ”dumme” avgjørelser. De kaller fenomenet for funksjonell dumhe
Advokat John Hammervoll har fått bevillingen suspendert
Advokatbevillingsnemnden har suspendert bevillingen til advokat John Magne Hammervoll. Så lenge han er suspendert kan han ikke fungere som partner i Advokatfirmaet Hammervoll Pind. 
Tre tidligere fullmektige saksøkte Hammervoll
Problemene som Kapital tidligere har omtalt i advokatfirmaet Hammervoll Pind, er ikke de første i sitt slag. Fra 2009 til 2013 gikk flere fullmektiger til sak mot advokatkontoret som da het Hammervoll & Co.
Fakturerte dement kvinne millioner over flere år
En eldre dement kvinne har i flere år vært blant advokatfirmaet Hammervoll Pinds mest innbringende klienter. Partner John Magne Hammervoll inngikk klientavtalen med kvinnen en måned etter hun hadde fått diagnosen i 2016. 
Retten: Grunn til å mistenke advokat Hammervoll for å ha utnyttet eldre kvinne for egen vinning
Tingretten mener det er grunn til å mistenke partner John Magne Hammervoll i Advokatfirmaet Hammervoll Pind for å ha fakturert en eldre formuende kvinne for store summer uten at hun forsto hva som skjedde. 
Styreleder: – Min rolle var passiv, jeg bestemte ingenting
I rollen som styreleder i 21 selskaper tilknyttet den politianmeldte Indigo Finans-sfæren, skaffet den tidligere IT-ansvarlige i Hammervoll Pind advokatfirmaet oppdrag for flerfoldige millioner. – Min rolle var passiv, jeg bestemte ingenting, hevder han.
Hammervoll siktet for grov økonomisk utroskap
Politiet har siktet to personer, deriblant partner og gründer i advokatfirmaet Hammervoll Pind, John Magne Hammervoll, for grov økonomisk utroskap. Fornærmede er en velstående eldre kvinne.  
Wolland får ikke fjernet skamplett
Steingrim Wolland har tapt både i tingretten og lagmannsretten i sitt forsøk på å få et gammelt forbud mot å drive rettshjelp kjent ugyldig. Men den tidligere bedrageridømte advokaten gir seg ikke. Kampen mot Advokatbevillingsnemnden handler ikke bare om penger – det er et spørsmål om ære.
Tore Kjos: - Her finner de ingenting
Innovasjon Norge har et krav på 15 millioner kroner mot Read-gründer Tore Kjos’ selskap Read Holding. Selskapet hadde 265 kroner på konto og er nå erklært konkurs.
Swanstrøms arvestrid er avgjort
Synnøve Finden-gründer Dag Swanstrøms kone, Anne Karine Swanstrøm, har lenge ligget i en bitter arvestrid, mens kreditorer har ventet på utfallet. Borgarting lagmannsrett ga henne til slutt delvis rett.