avatar

Erik Rolandsen

Mine siste artikler
Verden brukte nesten to billioner dollar på militæret i 2020
Til tross for pandemi, økonomiske krisepakker og krympende BNP  har verdens ledere ikke latt seg friste til å kutte i utgiftene til forsvarsbudsjettene.
Norsk fisk for milliarder mister internasjonalt bærekraftstempel
Fiskerne mister nå et viktig kvalitetsstempel, og Norges rykte som verdens beste fiskeriforvaltningsnasjon får nok en ripe i lakken.
USAs gigantiske statsgjeld vokser og vokser
Den amerikanske statsgjelden har hatt en voldsom økning og er nå større enn landets BNP. Få, om noen, tror at den veksten vil avta i årene fremover.
Vi elsker sosiale medier
Antall brukere av sosiale medier globalt har nå bikket 3,5 milliarder, og tallet forventes bare å stige. Hvilket som er størst og hvem som får flest likes kan du lese her.
Internett - overalt og for alle
Mye har skjedd siden to datamaskiner for første gang kommuniserte med hverandre på MIT i 1965. Selv om vi måtte vente ytterligere 20 år fra den første eposten ble sendt i 1971 til den første nettsiden så dagens lys i 1991, har vi nå opplevd en digital revolusjon som har endret oss alle.
Plast – et gigantisk miljøproblem
Verdens plastproduksjon har økt eksponentielt fra 2,1 millioner tonn i 1950 til 147 millioner i 1993 og 406 millioner i 2015.
20 restauranter i særklasse
Norge har flere stjernerestauranter enn noen gang tidligere. Faktisk er nivået nå så høyt at flere restauranter er i seg selv en destinasjon verdig. Vi har valgt ut et knippe av de aller beste, men også noen av de litt mer ukjente perlene i vår restaurantverden.