avatar

Camilla Birkeland

Mine siste artikler
God for 140 millioner
Nå blir Jonas Gahr Støre enda rikere enn tidligere kjent. Dødsboet etter hans mor har verdier for over 80 millioner kroner som blir fordelt likt mellom Ap-lederen og hans to søstre. 
Skylder på Elden
Tidligere Auto-Forum-sjef Geir Bråthen, som ble dømt til fengsel for å ha bedratt Europris-arving Dag Høili, kjemper for å få straffesaken gjenopptatt. Nå hevder han at forsvareren hans i advokatfirmaet Elden var inhabil fordi John Christian Elden var gjest i Høilis bryllup.
Kristen-TV på verstingliste
Innsamlingskontrollen har svartelistet den kristne TV-kanalen Kanal 10, som hver måned soper inn millionbeløp i gaver på frelse og helbredelse. Dette er hjelpeorganisasjonene som Innsamlingskontrollen advarer nordmenn mot å gi penger til.
Skylder på bipolar lidelse
Den tidligere milliardæren Fred A. Ingebrigtsen, som ble dømt til ni års fengsel i Acta-saken, kjemper for å få straffesaken gjenopptatt. Etter påbegynt soning ble han diagnostisert med bipolar lidelse, og nå hevder han at diagnosen og feilmedisinering har frifinnende betydning og/eller formildende effekt.
Finanscowboyens store hamskifte
Navnebytte, CV-juks og store ord om egne evner og prestasjoner. Tidligere straffedømte Thomas Øye er på farten med nye eventyr og fremstilles nærmest som et finansorakel.
Finanskjendiser planlegger underjordisk bærekraftsenter på Frogner
Med kjendisinvestorer på laget fronter den fallerte meglertoppen Bjørn Sellæg nå planer om et gigantisk bærekraftprosjekt på en av Norges mest attraktive adresser.
Ivar Tollefsens Heimstaden storsatser på veldedighet
Det Ivar Tollefsen-kontrollerte boligeiendomsselskapet Heimstaden har inngått et omfattende partnerskap med SOS-barnebyer og skal årlig donere godt over 100 millioner kroner for å hjelpe fattige barn.
Nektes bilskilt om "sex and drugs"
Den norske superstjernen Alan Walker eier en Lamborghini Urus og har falt for fristelsen til å bestille personlig bilskilt. Men kjennemerket han ville ha, ble for drøy kost for Statens vegvesen.
Ledelsen legger lokk på saken
Kapital kunne i forrige utgave avsløre at Telenor har igangsatt en storstilt granskning av det som kan være en betydelig korrupsjons-/økonomisk utroskapssak i det thailandske datterselskapet Dtac. Nå viser det seg også at større pengebeløp har gått fra kassen i telekonsernet til ulike aktiviteter i regi av familien til Telenors Asia-sjef Sigve Brekke.
Halv pris på Sean Connerys eiendom i Nice
Sean Connerys tidligere luksuspalass på Den franske rivieraen selges nå med 100 millioner kroner i rabatt. – Her er det mulig å gjøre et kupp, sier eiendomsmegler Fredrik Lilloe.