avatar

Camilla Birkeland

Mine siste artikler
Solskjærs nye lakseinvesteringer
Høyteknologiske lakse-egg, tilapia-oppdrett i Rwanda og akvakulturskoler i Uganda. Det er blant nysatsningene til investeringsselskapet Akvakulturpartner, med Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær, fotballagent Jim Solbakken og sentrale aktører i det landbaserte oppdrettsselskapet Atlantic Sapphire på eiersiden.
Arvereglene som gjelder for Siem
Multimilliardær Kristian Siem har to “ukjente” småbarn i Norge som han tidligere ville adoptere bort og avskjære fra Siem-familiens kjempearv. Men dette er reglene for hvor mye barn har krav på i arv når arvelater er utvandret.
Krever millionbeløp av eks-elskerinne
Mangemilliardær Kristian Siem ligger i en betent strid med moren til hans "hemmelige" småbarn, som han tidligere ville adoptere bort og avskjære fra Siem-familiens kjempearv. Snart møtes partene etter planen i retten. Dette er historien om industrilederens dobbeltliv. 
God for 140 millioner
Nå blir Jonas Gahr Støre enda rikere enn tidligere kjent. Dødsboet etter hans mor har verdier for over 80 millioner kroner som blir fordelt likt mellom Ap-lederen og hans to søstre. 
Skylder på Elden
Tidligere Auto-Forum-sjef Geir Bråthen, som ble dømt til fengsel for å ha bedratt Europris-arving Dag Høili, kjemper for å få straffesaken gjenopptatt. Nå hevder han at forsvareren hans i advokatfirmaet Elden var inhabil fordi John Christian Elden var gjest i Høilis bryllup.
Kristen-TV på verstingliste
Innsamlingskontrollen har svartelistet den kristne TV-kanalen Kanal 10, som hver måned soper inn millionbeløp i gaver på frelse og helbredelse. Dette er hjelpeorganisasjonene som Innsamlingskontrollen advarer nordmenn mot å gi penger til.
Skylder på bipolar lidelse
Den tidligere milliardæren Fred A. Ingebrigtsen, som ble dømt til ni års fengsel i Acta-saken, kjemper for å få straffesaken gjenopptatt. Etter påbegynt soning ble han diagnostisert med bipolar lidelse, og nå hevder han at diagnosen og feilmedisinering har frifinnende betydning og/eller formildende effekt.
Finanscowboyens store hamskifte
Navnebytte, CV-juks og store ord om egne evner og prestasjoner. Tidligere straffedømte Thomas Øye er på farten med nye eventyr og fremstilles nærmest som et finansorakel.
Finanskjendiser planlegger underjordisk bærekraftsenter på Frogner
Med kjendisinvestorer på laget fronter den fallerte meglertoppen Bjørn Sellæg nå planer om et gigantisk bærekraftprosjekt på en av Norges mest attraktive adresser.
Ivar Tollefsens Heimstaden storsatser på veldedighet
Det Ivar Tollefsen-kontrollerte boligeiendomsselskapet Heimstaden har inngått et omfattende partnerskap med SOS-barnebyer og skal årlig donere godt over 100 millioner kroner for å hjelpe fattige barn.