avatar

Anders Park Framstad

Mine siste artikler
Flådde strømkundene for millionbeløp med skjulte påslag
Samtidig som mange familier har måttet stramme livreimen som følge av høye strømpriser, har strømselskapet NordlysEnergi og gründer Stefan Manov gjort vondt verre for sine kunder med skjulte påslag på strømregningen. 
Lederlønnsfest i LO
Det er ikke bare millionlønninger som gjør at toppene i LO-systemet har til mer enn salt i grøten. Også arbeidstagerorganisasjonens eierskap i Sparebank 1 gir en god slump i kassen for fagforeningslederne.
Oppkjøpsfond skal utfordre revisjonsgigantene
ESG-rådgivning har blitt big business, og den kraftige veksten driver frem sammenslåinger i en hittil fragmentert bransje. Norvestor leder an i den gryende konsolideringen i Norden og varsler store investeringer.
Lysende tider for solenergibransjen
Med dagens strømpriser er regnestykket for solcelleanlegg på taket en finansdirektørs drøm. Dette betyr gode tider for bransjens ildsjeler og pionerer.
Fire luftige reisemål
Elsker du luft under vingene og vil nå til topps for egen maskin? Her er et knippe reisemål for deg som allerede er bitt av klatrebasillen, eller som er på jakt etter en aktiv ferie og vil prøve noe nytt.
Falt pladask for alpeidyllet Val d’Isère
Da Marianne Bratt Ricketts og mannen skulle starte skiskole, var det ett sted i de franske Alpene som skilte seg ut. Val d’Isère har mye å by på både i og utenfor skiløypene, forteller teknologigründeren.
Verdsetter ukjent vannkraftselskap til 50 mrd.
For et år siden fikk nordmannen Eiric Skaaren stryk av Finanstilsynet da han ville starte meglerhus i Norge. Nå selger han aksjer i et eget vannkraftselskap med null inntekter, som ifølge et finansforetak der han selv er styreleder og daglig leder har en verdi på over 50 milliarder kroner.
– Ser et tydelig kulturskifte blant dagens unge
Fortsatt er kvinner underrepresentert i den norske finansbransjen, viser nominasjonene til Kapitals årlige analytikerkåring. Men det er tegn som tyder på at ubalansen kan bli mindre i fremtiden.
MBL-advokat utformet omstridte dokumenter
Det var en advokat i Mediebedriftenes Landsforening (MBL) som sto for papirarbeidet da den siktede overdro boligen til sin kone kort tid før Frogner-drapet. Advokaten (41) er den nå fraseparerte konas søster, og dermed den siktedes svigerinne.
Ønsker å forby bygging i “billionaires’ road”
Eiendomsinvestor Christian Saure har storslåtte planer for byggeprosjektet i Kristinelundveien, som antas å ha ledet til Frogner-drapet, samt flere av eiendommene rundt. Nå forsøker Bydelsutvalget å stikke kjepper i hjulene for nye utbygginger i området.