KapitalIndeks

Vidar Lyhus

Vidar Lyhus er utdannet markedsøkonom og har lang erfaring fra detaljhandel. I 1981 etablerte han Kontor & Data AS som senere ble fusjonert og ble til Einersen Kontor & Data AS (EKD). EKD ble børsnotert i 1986, og ble i 1987 ervervet av Esselte og tatt av børs. Fra 1988 har Lyhus vært aktiv innenfor en rekke handels- og eiendomsselskaper, blant annet gjennom Profier-gruppen og senere i regi av Conceptors selskaper.

Lyhus slo seg først opp med selskapet Kontor & Data, og senere på detaljhandel sent på 1980-tallet. Siden har han vært aktiv innen en rekke handels- og eiendomsselskaper, blant annet gjennom Profier-gruppen og i senere tid Conceptor. Nå er hovedfokuset til Lyhus på eiendom, og gjennom sitt selskap Conceptor Bolig er han eier og medeier i flere prosjekter rundt om på Østlandet. Blant annet planlegger han å bygge 800 leiligheter på Jessheim de neste årene.

Sist oppdatert: 20. september 2018

1,25 mrd
Nettoformue 2018
900 mill
Nettoformue 2017
+39%
Endring i formue
1957
Født
Eiendom
Bransje

Nevnt i 1 artikler

De nye milliardærene:

Bartenderen som ble søkkrik spillmogul

Morten Klein slo seg opp på spilleautomater på nett. I dag er han storaksjonær på børsen i Stockholm, har eget investeringsselskap og er en av Norges 40 nye milliardærer.

6 min lesetid

Nøkkelbedrifter

Conceptor

Vidar Lyhus