KapitalIndeks

Torstein Ingvald TvengeMed en eiendomsmasse på nærmere en halv million kvadratmeter, og en husleie som øker jevnt og trutt, øker formuen til Tvenge med 20 prosent fra i fjor. Eiendommene fordeler seg på kontorer, lager/produksjon, parkeringsplasser og bolig, med beliggenhet primært på Oslo vest. For tiden jobbes det blant annet med et gjennomgående handels- og boligkompleks på ca. 10.000 kvadratmeter på Majorstuen som etter planen skal åpne i mars neste år. Utenom eiendomsinvesteringene har investoren satset stort på Oslo Børs. Aker, Aker BP og Axactor er blant de største investeringene som alle har hatt en markert nedgang siden samme tid i fjor. Tvenge sitter imidlertid stille i båten.

Sist oppdatert: 26. september 2019

14 mrd
Nettoformue 2019
12 mrd
Nettoformue 2018
+21%
Endring i formue
1952
Født
Eiendom
Bransje

Nevnt i 5 artikler

Kjendisinvestorenes favorittaksjer:

Bjellesauene på Oslo Børs

Når de mest profilerte investorene på Oslo Børs satser stort på nye aksjeinvesteringer, lønner det seg ofte for andre å henge seg på. Men kun de aller første dagene. Det viser casene Kapital har gjennomgått.

10 min lesetid

Torstein Tvenge hamstrer flere Aker-aksjer:

Tror på høye utbytter

Mangemilliardæren jager Aker-utbytter og er nå selskapets soleklart største private aksjonær med aksjer for nær en halv milliard kroner.

2 min lesetid

Rikingenes forsvinningsnumre:

De 50 rikeste krymper formuen med 640 mrd.

En rekke av Norges aller rikeste “tryller” bort mesteparten av formuen på ligningen. Mye forsvinner i verdsettelsesrabatter for unoterte driftsmidler og eiendom. Men betydelige summer har også funnet veien til et skattehull som regjeringen nå vil tette.

10 min lesetid

Tvenge blør i aksjemarkedet:

300 millioner blåst bort

Torstein Tvenge har sett aksjeverdier rase de siste tre månedene. – Dette må man bare tåle, sier en av de største private investorene på Oslo Børs til Kapital. Han benytter fallet til å kjøpe mer.

3 min lesetid

Torstein Tvenge fyrer løs:

– De hadde en jævlig trang fødsel

Med 24 venture- og risikoinvesteringer har jeger og investor Torstein Tvenge satt børsa på “flerskudd“. Og er man kjapp på avtrekker’n, blir det også endel bommer.

12 min lesetid

Nøkkelbedrifter

Fram Eiendom

Torstein Ingvald Tvenge