KapitalIndeks

Ole Gunnar SelvaagFamiliekonsernet Selvaag Gruppen er en betydelig aktør innen eiendomsutvikling, boligbygging og byutvikling i Oslo-området. Formuesøkningen skyldes hovedsakelig kursutviklingen i det børsnoterte selskapet Selvaag Bolig hvor Selvaag Gruppen eier 53,5 prosent av aksjene. Selvaag Gruppen består i dag av ca. 200 ansatte og har gjennom en periode på over 60 år bygget bolig til hundretusener av mennesker. Lurer du på om et boligområde er bygget av Selvaag, er det bare å se etter skulpturer. Familien er nemlig veldig opptatt av kunst og har utplassert flere hundre skulpturer totalt ved sine boligprosjekter. I sommer viste familien frem sin private kunstsamling for første gang på Astrup Fearnley Museet på Tjuvholmen.

Sist oppdatert: 20. september 2018

5,80 mrd
Nettoformue 2018
5,50 mrd
Nettoformue 2017
+5%
Endring i formue
1946
Født
Eiendom
Bransje

Nevnt i 2 artikler

Selvaag på kollisjonskurs med båtselger:

Ingen båtpiknik for milliardæren

Istedenfor å kunne cruise rundt i sin vakre 36 fots Hinckley i skjærgården utenfor Farsund, har båten Ole Gunnar Selvaag kjøpte i 2016 ligget på land i tre sesonger. Nå saksøker han selger.

2 min lesetid

Familien har brukt en formue på kunst:

Nå viser de frem ukjente kunstskatter

Familien Selvaag har brukt enorme summer på å bygge opp en av landets største private kunstsamlinger. Nå skal de stille ut deler av samlingen.

10 min lesetid

Nøkkelbedrifter

OGS Holding
Selvaag Gruppen

Ole Gunnar Selvaag