KapitalIndeks

Olav Nils SundeColor-Line resultatet har hatt en positiv utvikling hvert av de siste fem årene. Den store stygge ulven for Sunde i år er nedleggelsen av Gresvig, etter tap på over én milliard de siste årene. Sunde ser ikke ut til å gi seg helt med sport, men vil samarbeide med Intersport som er verdens største sportskjede. Color Group har for øvrig flere spennende prosjekter på gang, og i 2020 skal de blant annet sjøsette verdens største plug-in hybridferge. Rederiet ser dermed ut til å være satsingen som mest sannsynlig kan snu en negativ trend etter Sundes Gresvig-mareritt.

Sist oppdatert: 09. december 2019

9,50 mrd
Nettoformue 2019
10 mrd
Nettoformue 2018
-5%
Endring i formue
1952
Født
Styreleder O.N. Sunde
Stilling
Hotell/Reiseliv
Bransje

Nevnt i 2 artikler

Rikingenes forsvinningsnumre:

De 50 rikeste krymper formuen med 640 mrd.

En rekke av Norges aller rikeste “tryller” bort mesteparten av formuen på ligningen. Mye forsvinner i verdsettelsesrabatter for unoterte driftsmidler og eiendom. Men betydelige summer har også funnet veien til et skattehull som regjeringen nå vil tette.

10 min lesetid

Flerdobling i superprime-markedet:

Dette er tiårets dyreste luksusboliger

Markedet for superprime-boliger har flerdoblet seg de siste årene. Gjennomsnittsboligen koster 68 millioner kroner, er på 520 kvadratmeter og har fire bad og fem toaletter. – Kjøperne i dette markedet bryr seg ikke om markedspris hvis de finner det rette objektet, sier eiendomsmegler.

10 min lesetid

Nøkkelbedrifter

O.N. Sunde

Olav Nils Sunde