KapitalIndeks

Kjerstin Braathen

Kjerstin Braathen overtok jobben som konserndirektør konsernfinans etter Bjørn Erik Næss i 2017. Tidligere var hun konserndirektør og ansvarlig for de minste bedrifts-kundene i DNB. Braathen har jobbet i banken siden 1999. Det spekuleres i om hun kan bli Rune Bjerkes arvtager når han går som konsernsjef i 2020.

Sist oppdatert: 15. may 2019

Utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.
Utdannelse
1970
Født
Finansdirektør i DNB
Stilling
Bank og finans
Bransje

Nevnt i 4 artikler

Norges mektigste kvinner 2019:

Landets kvinnelige maktelite

For 13. året på rad presenterer vi listen over Norges 100 mektigste kvinner. 

3 min lesetid

Strengere egnethetskrav fra EU for å bli banksjef:

Må ha kreditterfaring?

Må kandidater til å bli toppsjef i norske storbanker først skaffe seg årevis med erfaring fra kredittgivning for å kunne bli godkjent som egnet av myndighetene? En intern konsernsjefkandidat i Danske Bank ble nylig avvist av det danske Finanstilsynet etter innføring av nye EU-anbefalinger på tampen av fjoråret.

4 min lesetid

Kronprinsessekamp i DNB:

Bare kvinner med i racet for å bli ny toppsjef

DNBs finansdirektør Kjerstin Braathen har lenge vært den store favoritten, men konserndirektør Ingjerd Spiten er en av kandidatene som nå nærmer seg bakfra i racet om å bli ny konsernsjef i DNB når Rune Bjerke går av senest i 2020.

9 min lesetid

De mektigste innen bank og finans

Hun kan bli den neste DNB-sjefen

DNBs nye sjef? Finansdirektør Kjerstin Braathen (i midten) stiller sterkt til å overta som konsernsjef når Rune Bjerke (t.v.) går av i 2020. Kommunikasjonsdirektør Thomas Midteide bak flaskene.  Foto: Ivan Kverme

3 min lesetid

Kjerstin Braathen