KapitalIndeks

Gunhild A. Stordalen

I mai 2017 sto hun på scenen sammen med tidligere USA-president Barack Obama. En måned senere samlet den engasjerte legen selv maktmennesker fra hele verden under den årlige Eat-konferansen i Stockholm. Få kvinner i Norge har et like imponerende nettverk i både inn- og utland som Gunhild Stordalen. Hun er stifter og styreleder for Stordalen Foundation, og sitter i tillegg som styremedlem i et utall bedrifter og stiftelser, deriblant GreeNudge og Nordic Choice Hotel Group.

Cand.med. fra Universitetet i Oslo.
Utdannelse
1979
Født
Styreleder Eat Foundation og medlem av en rekke internasjonale råd og utvalg om mat, helse og bærekraft innen FN, World Economic Forum, British Telecom, GAIN og SRC
Stilling
Helse
Bransje

Nevnt i 3 artikler

Northug inn på bestselgerlisten:

Forlaget har aldri solgt en bok raskere

Petter Northugs selvbiografi har snart passert 80.000 i opplag og skal utgis i både Sverige, Finland og Estland. Svenskene har skyhøye forventninger. – Vi håper og tror at Northug kommer til å vinne i såvel julehandelen som i VM neste år, sier sjefen for det svenske forlaget. Dette er biografiene som har solgt best.

9 min lesetid

Eat Stockholm Food Forum 2018

– Tilpass dere eller dø

På årets Eat Forum fortalte Gunhild Stordalen oppmøtte at tiden for valg er over, vi må alle bli med på endringen hvis vi skal kunne løse de store globale utfordringene vi står overfor. Budskapet er enkelt: «adapt or die».

3 min lesetid

Fem bærekraftige investeringer

Redde verden skal bli god butikk

En rekke av verdens største investorer og kjendiser som Richard Branson, Bill Gates og Asias tredje rikeste, Li Ka-shing har fått øynene opp for at plantebaserte tech-selskaper, som skal bidra til å fø en voksende verdens­befolkning med sunn og bærekraftig mat, er god investering.

9 min lesetid

Gunhild A. Stordalen