KapitalIndeks

Egil StenshagenAgder Bil og Kongsvinger Bilsenter er selskaper i porteføljen til Egil Stenshagens heleide investeringsselskap. Men det er investeringene på børsen som i løpet av åtte år har sørget for det største løftet i formuen til den tidligere rallykongen. Selskapet har i alle disse årene knust børsen med gjennomsnittlig avkastning på 27 prosent, men det siste året har investeringsvirksomheten i beste fall vært temmelig flat. Investeringene i selskaper som Protector Forsikring og B2Holding er de største bidragsyterne til den negative utviklingen.

Sist oppdatert: 20. september 2018

3,30 mrd
Nettoformue 2018
3,20 mrd
Nettoformue 2017
+3%
Endring i formue
1947
Født
Finans
Bransje

Nevnt i 4 artikler

Mer eiendomstrøbbel for Stenshagen:

Bøtelagt for hagearbeid

Oslo kommune mener Egil Stenshagen har skadet et verdifullt våtmarksområde ved arbeid på sin Bygdøy-eiendom, og har ilagt milliardæren en tvangsmulkt på 55.000 kroner.

4 min lesetid

Plages av kloakkutslipp på Bygdøy:

Plages av kloakk­utslipp

Idrettskjendisene Kjetil André Aamodt og Terje Håkonsen samt milliardærene Egil Stenshagen og Truls Herman Holm sliter med utslipp av kloakk nær eiendommene sine på Bygdøy. Nå truer Holm med å politianmelde ansvarlige etatsledere.

5 min lesetid

Stenshagens Bygdøy-krangel eskalerer:

Stenshagens Bygdøy-krangel: Nabo: – Riv bryggen

Oslo kommune nekter å gi Egil Stenshagen utsettelse på riving av den ulovlige bryggen på Bygdøy. Naboen Karl Johan Sunde er nådeløs og vil at Stenshagen skal rive den delen av bryggen som ligger på hans tomt.

2 min lesetid

Bryggekrangel på Bygdøy eskalerer

Stenshagen avslørt av kjendisnaboens bilder

Karl Johan Sunde forer Oslo kommune med opplysninger om de ulovlige forholdene på tomten til Egil Stenshagen. Nå er Stenshagen pålagt å rive bryggen, en bod samt fjerne store deler av plenen.

5 min lesetid

Nøkkelbedrifter

Stenshagen

Egil Stenshagen