KapitalIndeks

Egil StenshagenAksjemarkedet var i mange år en kontinuerlig opptur for den tidligere rallykongen, men den oppturen tok en brå slutt det siste året med betydelige kursfall i flere av de viktigste investeringene i hans heleide investeringsselskap. En gjennomsnittlig avkastning på 27 prosent ble snudd til blodrøde tall. Stenshagen har vært blant de største aksjonærene i både Bank Norwegian, Protector Forsikring og B2Holding, men kursfallene gjør at formuen er redusert med en halv milliard det siste året.

Sist oppdatert: 26. september 2019

2,80 mrd
Nettoformue 2019
3,30 mrd
Nettoformue 2018
-15%
Endring i formue
1947
Født
Finans
Bransje

Nevnt i 5 artikler

Mange norske idrettshelter prøver lykken i næringslivet:

Går for gull i business også

Fotballsøstrene Ada og Andrine Hegerberg lanserer snart sin egen kleskolleksjon, og føyer seg med det inn i rekken av idrettsstjerner som har satset i næringslivet. Mange har tjent store penger. Her deler flere av dem oppskriften på hvordan de har lykkes.

19 min lesetid

Mer eiendomstrøbbel for Stenshagen:

Bøtelagt for hagearbeid

Oslo kommune mener Egil Stenshagen har skadet et verdifullt våtmarksområde ved arbeid på sin Bygdøy-eiendom, og har ilagt milliardæren en tvangsmulkt på 55.000 kroner.

4 min lesetid

Plages av kloakkutslipp på Bygdøy:

Plages av kloakk­utslipp

Idrettskjendisene Kjetil André Aamodt og Terje Håkonsen samt milliardærene Egil Stenshagen og Truls Herman Holm sliter med utslipp av kloakk nær eiendommene sine på Bygdøy. Nå truer Holm med å politianmelde ansvarlige etatsledere.

5 min lesetid

Stenshagens Bygdøy-krangel eskalerer:

Stenshagens Bygdøy-krangel: Nabo: – Riv bryggen

Oslo kommune nekter å gi Egil Stenshagen utsettelse på riving av den ulovlige bryggen på Bygdøy. Naboen Karl Johan Sunde er nådeløs og vil at Stenshagen skal rive den delen av bryggen som ligger på hans tomt.

2 min lesetid

Bryggekrangel på Bygdøy eskalerer

Stenshagen avslørt av kjendisnaboens bilder

Karl Johan Sunde forer Oslo kommune med opplysninger om de ulovlige forholdene på tomten til Egil Stenshagen. Nå er Stenshagen pålagt å rive bryggen, en bod samt fjerne store deler av plenen.

5 min lesetid

Nøkkelbedrifter

Stenshagen

Egil Stenshagen