KapitalIndeks

Bjørn Rune GjelstenAlt går på skinner for Gjelsten, ser det ut til. Eiendomsselskapene Fabritius og Profier leverer gode tall og kaster seg på stadig nye prosjekter. Avfallsperlen Noah skinner sterkere enn noen gang. Endog den tidligere så vanskelige sportssatsingen leverer gode tall. Den eneste faren for Gjelsten må være om han lønner sine nærmeste medarbeidere for godt! At de blir så rike at de føler de bare må slutte for heller å forvalte egne formuer. Men også det ser Gjelsten ut til å ha løst ved å ha opprettet et felles eiendomsselskap med noen av medarbeiderne. Kassen bugner av cash, og disiplin på oppkjøpsfronten kan bli en krevende øvelse for Gjelsten fremover.

Sist oppdatert: 20. september 2018

11 mrd
Nettoformue 2018
8,50 mrd
Nettoformue 2017
+24%
Endring i formue
1956
Født
eiendom
Bransje

Nevnt i 4 artikler

Gjelsten/Gulliksen-laget red inn 14 mill. i fjor:

Blar opp 50 millioner kroner for to nye år

Det norskeide sprangridningslaget Scandinavian Vikings red inn til fjerdeplass og 8,4 millioner kroner i en superfinale i Praha rett før jul. Tre hundredeler kostet dem tredjeplassen og 3,6 millioner kroner til i premiepenger. Nå satser de på to nye år.

4 min lesetid

Hest er best på premiepenger:

Norsk stall red inn åtte millioner

Sprangridningslaget Scandinavian Vikings, eiet av Geir Gulliksen og støttet av Bjørn Rune Gjelsten, red i helgen inn over åtte millioner kroner under et storstevne i Praha. 

12 min lesetid

Fredssenter på sponsorjakt:

Oslosenteret i pengeskvis

Samlet underskudd for Kjell Magne Bondeviks fredssenter har de to siste årene kommet opp i over åtte millioner kroner. Det er slutt på pengestøtten fra Norad. Samtidig har antall sponsorer skrumpet inn.

5 min lesetid

Røkke og Gjelsten kvittet seg med privatfly

Solgte fly for 115 millioner

Bjørn Rune Gjelsten og Kjell Inge Røkke har solgt unna det gamle privatflyet de overtok fra Aker. Nå deler de på luksusflyet de kjøpte i fjor.

3 min lesetid

Nøkkelbedrifter

Gjelsten Holding

Bjørn Rune Gjelsten