KapitalIndeks

Arthur BuchardtI svigerfarens rørleggerbedrift i Brumunddal startet Buchardt sin karriere. Siden oppstart har han bygget 20 hoteller og utviklet rundt 500.000 kvadratmeter med nærings- og fritidseiendom. I dag består eiendomsporteføljen av elleve hoteller og kontoreiendommer i Norge, Sverige og Finland gjennom AB Invest som har hatt en god vekst siden i fjor. Konsernet er også medeier i AlpinCo, som har ulike alpininvesteringer på Kvitfjell og Hafjell. I mars ble Buchardts mye omtalte hotellprosjekt “Mjøstårnet” ferdigstilt. Med over 18 etasjer ved siden av Mjøsa er det verdens høyeste trehus.

Sist oppdatert: 26. september 2019

3,75 mrd
Nettoformue 2019
3,10 mrd
Nettoformue 2018
+21%
Endring i formue
1948
Født
Eiendom
Bransje

Nevnt i 3 artikler

Arthur Buchardt (71)

Ultralight traveller

Eiendomsmilliardær Arthur Buchardt flyr minst to ganger i uken, men tar sjelden med bagasje. Det han ikke får plass til i lommene, blir igjen hjemme.

2 min lesetid

NRK legger ut norgeshistoriens dyreste tomt for salg:

Milliardærene sikler på Marienlyst

“Alle“ ambisiøse eiendomsmiljøer regner på caset, og flere norske milliardærfamilier har allerede signalisert sin interesse for tomten som NRK etterlater seg sentralt i Oslo vest. – Det blir budrunde i løpet av andre halvår i år, sier meglerne. Og trolig blir det en heftig en.

10 min lesetid

Buchardt vil ha eget reiselivsdepartement:

Fisker etter tyske hotellgjester

– Hvis du ikke får impulser fra andre, blir du fattig, sier eiendomsinvestor Arthur Buchardt. 1. mars åpner han verdens største trebygning. Å møte tyske turister og norske matprodusenter tar han seg likevel tid til.

5 min lesetid

Nøkkelbedrifter

Øyer Invest

Arthur Buchardt