Norway's leading business magazine

Norges ledende businessblad

Kapital har i mange tiår hatt en unik posisjon som Norges ledende businessblad. Denne posisjonen jobber et godt sammensveiset team i dag med å styrke ytterligere.

Vi er stadig med på å sette agendaen for det som skjer i samfunnet, slik at både næringslivsledere, politikere og byråkrater må lese bladet for å holde seg oppdaterte. Våre analyser av finansmarkedene fenger profesjonelle investorer så vel som småsparere, og våre råd og tips om personlig økonomi skal virkelig utgjøre en forskjell for alle våre lesere.

 

Kapital er kjent for sine nådeløse avsløringer om kritikkverdige forhold i norsk nærings- og samfunnsliv, dvs. alt fra smøring og korrupsjon i OBOS på 1970-tallet til milliardbedrageriet Finance Credit og den store svindelsaken i Norges Røde Kors. Men de beste avsløringene er likevel de som venter oss fremover!

Sakene som endret litt av Norge

Vi i Kapital brenner for banebrytende og gravende journalistikk. Her kan du lese utdrag fra noen av sakene som har endret litt av Norge.Hvem leser Kapital?
Blant annet er det verdifulle opinionsledere som holder seg oppdaterte ved å lese magasinet.

 

Kapital er det eneste næringslivsmagasinet jeg regelmessig har lest, leser og vil fortsette å lese i årene som kommer. Meglersjef Jan Petter Sissener
Sentralbord
Abo. service
Besøksadresse
Hoffsveien 70 A
0377 Oslo
Postadresse
Boks 724, Skøyen
0214 Oslo