Norway's leading business magazine

Torsdag 5. oktober

Idrett og skatt

Idrett og skatt

Norsk skattedebatt handler mest om formuesskatt, og har naturlig nok vært en gjenganger her i Kapital. Etter valget blir det neppe noen økning i formuesskatten de neste fire årene, og med Arbeiderpartiets erfaring med skatteløfter under valgkampen, trolig heller ikke etter stortingsvalget om fire år. Samtidig går marginalskatten for personer hele tiden litt ned den også, i takt med reduksjonen i selskapsskatten.

Kjøp siste eMagasin!

Du kan kjøpe siste utgave som et digitalt eMagasin direkte i nettleseren eller via våre apper i App store eller Google Play.

Hva finner du i vårt eMagasin?

Vårt eMagasin er en digital utgave av magasinet, så du får tilgang til alt innholdet som er publisert der. Når du har lastet ned magasinet i appen kan du lese den offline. Magasiner som kjøpes som enkeltutgaver lagres i appen slik at du kan lese disse igjen senere.

Ønsker du å abonnere på Kapital?

Med vårt totalabonnement vil du få digital tilgang med en gang bestillingen er gjennomført. Bestiller du et totalabonnement i dag vil du motta bladet innen tre virkedager, men vil kunne lese siste utgave digitalt allerede i dag!

Få en bedre leseropplevelse

Tips til hvordan du kan lese eMagasinet

Sentralbord
Abo. service
Besøksadresse
Hoffsveien 70 A
0377 Oslo
Postadresse
Boks 724, Skøyen
0214 Oslo