Kapital

Næringsliv ·  Gode tider for sikkerhetsbransjen:

Velstående familier tar grep om egen sikkerhet

Står beredt: Milliardæren Kapital har pratet med har trackingsystemer på alle sine biler, og et sikkerhetsteam som står klare dersom alarmen skulle gå. Shutterstock/NTB scanpix Shutterstock/NTB scanpix
Publisert:19. mars 2020

Flere sikkerhetsselskaper rapporterer om gode tall i 2019 og spår lyse utsikter for bransjen. Særlig har forespørslene om sikkerhetstiltak rundt velstående familier skutt i været.

Hyppig utskifting av telefonnumre, avanserte trackingsystemer, ledsagertjenester, sikkerhetsanalyser og hemmelige panikkrom. Dette er bare noen av sikkerhetstiltakene formuende familier her til lands etterspør og innfører i langt større grad enn tidligere.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn