Kapital

Næringsliv ·  Suspendert av Finanstilsynet – varsler nedleggelse:

Regnskapsfører siktet for hvitvasking

Razzia: Politiet og skattemyndighetene aksjonerte i slutten av februar mot Regnskapsavdeling 1s kontorer på Frogner i Oslo. Foto: Oliver Orskaug Foto: Oliver Orskaug © Hegnar Media
Publisert:3. april 2020

Tidligere Regnskapsavdeling 1, nå Kjøp og salg av, er siktet for alvorlig økonomisk kriminalitet. Selskapets autorisasjon er suspendert. Den tidligere Christer Tromsdal-kompanjongen Trond Kaarem, som står bak selskapet, varsler nedleggelse.

Over hundre politifolk og ansatte i Skatteetaten gikk i slutten av februar til aksjon mot flere adresser på Østlandet. Blant stedene som fikk uventet besøk var selskapet Regnskapsavdeling 1s lokaler i Bygdøy allé på Frogner i Oslo, der det ble gjort beslag av datautstyr og tatt kopier av dokumentasjon. To personer ble pågrepet i sakens anledning.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn